Maráczi Imre álmodta meg az új koncepciót

2019. 06. 07., 14:45

Elegáns és letisztult látványvilággal, különleges belsőépítészeti megoldásokkal és új gasztronómiai koncepcióval megújult a Danubius Hotel Helia Episode étterme, valamint a szálloda terasza.

A megújulás legfőbb elemei az új, fiatalos stílus, a konyhatechnológiai fejlesztések, a rendezvények sokoldalú kiszolgálására optimalizált belső megoldások, valamint az étterem és a terasz nyitása a budapesti vendégkör felé is. A dizájn, a spanyol tervező, Nathalie Rottenburg nevéhez köthető. A kivitelezési munkálatokat a Danubius Hotels Group megbízásából a DVM group végezte el.

A közösen 500 fő befogadására alkalmas étterem a terasszal kiegészülve a felújítás után egy új, sokoldalú és érdekes helyszínt kapott. A nagy tér dizájnos láncfüggönyökkel könnyen szekcionálható, de az összefüggő hatás megmarad. A hotel vezetése szeretné kihasználni az új terek adta lehetőségeket, így kültéri rendezvények lebonyolításában és élőzenés estekben is gondolkodnak.

A DVM group kivitelezésében öltött modern és elegáns új külsőt az Episode étterem vendégtere, látványkonyhája és terasza, valamint a hozzájuk kapcsolódó Novella konferenciaterem. A DVM group jelentős tapasztalatokkal bír hotelfelújítások terén, és a Danubius Hotels Group számos szállodájának (Hilton Budapest, Health Spa Resort Margitsziget, Radisson Blu Béke Hotel, Health Spa Resort Aqua Hévíz) újjászületésében működött már közre az elmúlt évek során.

Tóth Zoltán, a Helia séfjének hitvallása, hogy a humor és a jó csapat elengedhetetlen, a vezetőnek pedig törekednie kell a kollégák megbecsülésére és bizalmára.

„Édesanyám azt tanította: úgy viselkedj másokkal, ahogyan te is szeretnéd, hogy veled viselkedjenek. Mi hiszünk abban, hogy vendégszeretetünk és odafigyelésünk újra és újra hozzánk invitálja majd, aki egyszer betér, és a szállóvendégek számára is olyan menüt kínálunk, ami miatt érdemes minden étkezésre nálunk maradni. Konyhánkban a modern technológiákkal, és mindehhez most már a stílusos és kényelmes környezet is adott, hogy tejessé tegye az élményt.”

A Danubius Hotels Group egységes gasztronómiai koncepcióját a Danubius Hotels Group vezető konyhafőnöke és éttermi igazgatója, a Hilton Budapest konyhafőnöke Maráczi Imre álmodta meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS