VEKOP

Itt találod az összes cikket a „VEKOP” témában!

Varga Mihály: 15 milliárd forintos fejlesztési forráshoz jut a hazai ruha- és kreatív ipar

Varga Mihály: 15 milliárd forintos fejlesztési forráshoz jut a hazai ruha- és kreatív ipar

Tizenöt milliárd forintos fejlesztési forráshoz jut a hazai ruha- és kreatív ipar – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter szerdán.
2020. 11. 11., 18:15
31 milliárd forintnyi beruházás indulhat el 1300 magyar vállalkozásnál

Elbírálták a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program pályázatait, Budapesten és Pest megyében 31 milliárd forintnyi beruházás indulhat el 1300 magyar vállalkozásnál, ami 37 ezer munkahely megvédését segíti – mondta a pénzügyminiszter Facebookra feltöltött videójában.

2018. 12. 03., 16:34
A VEKOP félidőben: a legfontosabb adatok

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kiadványa összefoglaltuk alapján a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) legfontosabb mutatóit.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS