Itt találod az összes cikket a „közétkeztetési szakácsverseny” témában!
Lezárult a Közétkeztetési Szakácsverseny 2021–2022 elődöntő szakasza és a november 5-én megrendezett sajtóreggelin az is kiderült, melyik 12 közétkeztető csapat jutott tovább és vehet részt a tavaszi döntőben a SIRHA kiállításon.
A verseny tematikája ezúttal a „nyári ételek a hagyomány és a megújulás jegyében” volt. A győztes menüt a Hungast Pécs csapata készítette el – olvasható a Nébih honlapján.
A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.
A Paksi Atomerőműben befejezték a 2. blokk ez évre tervezett karbantartását és éves főjavítását. Az üzemeltető szakemberek felterhelték a blokkot.