Dr. Fábián Lajos

Itt találod az összes cikket a „Dr. Fábián Lajos” témában!

A Magyar Ápolók Napján köszöntötte az ágazatban dolgozókat a VOSZ

A Magyar Ápolók Napján köszöntötte az ágazatban dolgozókat a VOSZ

Február 19-e 2014 óta hivatalosan is a Magyar Ápolók Napja. Ebből az alkalomból köszöntötte az ágazatban dolgozókat Fábián Lajos, a VOSZ társelnöke, az Egészségügyi Tagozat elnöke.
2022. 12. 20., 17:43
Az egészségügyi rendelettervezet visszavonását javasolja a VOSZ

Levélben fordult a VOSZ elnöke és az Egészségügyi Tagozat elnöke a kormányhoz. Azt javasolják, hogy vonják vissza „Az egyes egészségügyi tárgyú miniszteri rendeletek módosítás tervezetét” és haladéktalanul kezdjenek érdemi egyeztetést.

2020. 03. 10., 10:00
Dr. Fábián Lajos: Veszélyes kaland ma az egészségügybe fektetni

Az az egészségügyi rendszer, amelyik az orvost, mint embert bűnösnek kiáltja ki, és nem a betegek érdekében végzett szolgáltatás motorjaként kezeli a szakdolgozókkal együtt, bukásra van ítélve – mondta az Üzletemnek dr. Fábián Lajos, a TritonLife Csoport társtulajdonosa és igazgatóságának elnöke.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS