Vincze Krisztián: Van feladatunk, de időarányosan jól állunk

Szerdahelyi Csaba  |  2021. 02. 11., 09:15

A magyarországi üzlet fejlesztése és jobbá tétele örökös cél, emellett más országban is szeretnénk sikereket elérni – mondta az Üzletemnek Vincze Krisztián, a GV Hitelközpont országos hitelközvetítő hálózat ügyvezető tulajdonosa.

Vincze Krisztián bár nem vágyik máshová, szívesen kipróbálná magát a katedrán, elsősorban a felnőttoktatás érdekli. Igaz, önkéntesként középiskolákban is adott már elő pénzügyi ismeretek témában. Ha Ön arra is kíváncsi, hogy Krisztiánt mi kapcsolja ki a legjobban, olvassa el az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 259. interjúját!

Mit tart karrierje csúcsának?

– Azt, hogy néhány év alatt sikerült a hitelközvetítő piac ismert és szakmailag elismert szereplőjévé válnunk. Csapatmunka volt, van még feladat, de – ahogy multi környezetben tanultam a mondást – időarányosan jól állunk.

Milyen távra tervez?

– Igyekszem hosszú távra tervezni, van vízióm arról, hogyan néz majd ki a cég 10-20 év múlva, de természetesen 2-3 évre előre éles csak a kép. A területen, ahol dolgozom állandóak a szabályozói változtatások, így folyamatosak a kihívások is.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Nem tudok ilyet mondani. A magyarországi üzlet fejlesztése és jobbá tétele örökös cél, emellett más országban is szeretnénk sikereket elérni. Ennek első lépéseit 2020-ban Romániában megtettük

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– A diploma után, ahogy sokan mások, én is kipróbáltam magam MLM értékesítésben! Anyagi sikereket ez nem hozott, de a mai napig sokat alapozok az ott tanultakra. Édesapám bölcs megjegyzései is sok gondolkodni valót adnak.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Igyekszem jó példákkal elől járni.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Alapvetően nem vágyom máshová, de ha választanom kell, szívesen kipróbálnám, hogy milyen a katedrán állni. De kizárólag felnőttoktatást tudnék elképzelni.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Nem vagyok kifejezett networker, nem érzem jól magam célzott kapcsolatépítő rendezvényeken sem. Inkább arra törekszem, ha teljesíteni kell, az legyen minőségi, sőt, több mint az elvárt. Ez általában elegendő ahhoz, hogy hosszú távú együttműködések alakuljanak ki.

Mire sajnálja az idejét?

– Nem szeretek valamin kétszer dolgozni, vagy más helyett dolgozni. Főleg, ha alaposabb tervezéssel, vagy azzal, ha valaki más elvégezte volna a munkáját, megelőzhető lett volna a dupla munka.

Mivel lehet felbosszantani?

– A felületességgel, félmegoldásokkal, vagy ha valaki nincs tekintettel mások munkájára.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Valamilyen oktatással kapcsolatos feladatot vállalnék, például középiskolában 1-2 óra erejéig pénzügyekről szívesen tartanék előadást. Erre már többször volt példa.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Utazásra. Szívesen utazom.  

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Szívesen töltöm az időt a feleségemmel és utazunk. Ha nincs mód utazni, a legjobban az egyszerű, régi PC-s játékok (például foci vagy Forma1) kapcsolnak ki teljesen.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.
2024-05-24 14:30:47
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS