Vincze Krisztián: Van feladatunk, de időarányosan jól állunk

Szerdahelyi Csaba  |  2021. 02. 11., 09:15

A magyarországi üzlet fejlesztése és jobbá tétele örökös cél, emellett más országban is szeretnénk sikereket elérni – mondta az Üzletemnek Vincze Krisztián, a GV Hitelközpont országos hitelközvetítő hálózat ügyvezető tulajdonosa.

Vincze Krisztián bár nem vágyik máshová, szívesen kipróbálná magát a katedrán, elsősorban a felnőttoktatás érdekli. Igaz, önkéntesként középiskolákban is adott már elő pénzügyi ismeretek témában. Ha Ön arra is kíváncsi, hogy Krisztiánt mi kapcsolja ki a legjobban, olvassa el az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 259. interjúját!

Mit tart karrierje csúcsának?

– Azt, hogy néhány év alatt sikerült a hitelközvetítő piac ismert és szakmailag elismert szereplőjévé válnunk. Csapatmunka volt, van még feladat, de – ahogy multi környezetben tanultam a mondást – időarányosan jól állunk.

Milyen távra tervez?

– Igyekszem hosszú távra tervezni, van vízióm arról, hogyan néz majd ki a cég 10-20 év múlva, de természetesen 2-3 évre előre éles csak a kép. A területen, ahol dolgozom állandóak a szabályozói változtatások, így folyamatosak a kihívások is.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Nem tudok ilyet mondani. A magyarországi üzlet fejlesztése és jobbá tétele örökös cél, emellett más országban is szeretnénk sikereket elérni. Ennek első lépéseit 2020-ban Romániában megtettük

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– A diploma után, ahogy sokan mások, én is kipróbáltam magam MLM értékesítésben! Anyagi sikereket ez nem hozott, de a mai napig sokat alapozok az ott tanultakra. Édesapám bölcs megjegyzései is sok gondolkodni valót adnak.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Igyekszem jó példákkal elől járni.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Alapvetően nem vágyom máshová, de ha választanom kell, szívesen kipróbálnám, hogy milyen a katedrán állni. De kizárólag felnőttoktatást tudnék elképzelni.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Nem vagyok kifejezett networker, nem érzem jól magam célzott kapcsolatépítő rendezvényeken sem. Inkább arra törekszem, ha teljesíteni kell, az legyen minőségi, sőt, több mint az elvárt. Ez általában elegendő ahhoz, hogy hosszú távú együttműködések alakuljanak ki.

Mire sajnálja az idejét?

– Nem szeretek valamin kétszer dolgozni, vagy más helyett dolgozni. Főleg, ha alaposabb tervezéssel, vagy azzal, ha valaki más elvégezte volna a munkáját, megelőzhető lett volna a dupla munka.

Mivel lehet felbosszantani?

– A felületességgel, félmegoldásokkal, vagy ha valaki nincs tekintettel mások munkájára.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Valamilyen oktatással kapcsolatos feladatot vállalnék, például középiskolában 1-2 óra erejéig pénzügyekről szívesen tartanék előadást. Erre már többször volt példa.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Utazásra. Szívesen utazom.  

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Szívesen töltöm az időt a feleségemmel és utazunk. Ha nincs mód utazni, a legjobban az egyszerű, régi PC-s játékok (például foci vagy Forma1) kapcsolnak ki teljesen.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-10-02 19:53:33
Áprilisban és májusban olyan sok esőt esett, majd olyan agresszív lisztharmat támadta meg a szőlőt, amilyennel tisztességben megőszült borászok sem találkoztak még soha életükben arrafelé.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

Áprilisban és májusban olyan sok esőt esett, majd olyan agresszív lisztharmat támadta meg a szőlőt, amilyennel tisztességben megőszült borászok sem találkoztak még soha életükben arrafelé.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS