Vincze Krisztián: Van feladatunk, de időarányosan jól állunk

Szerdahelyi Csaba  |  2021. 02. 11., 09:15

A magyarországi üzlet fejlesztése és jobbá tétele örökös cél, emellett más országban is szeretnénk sikereket elérni – mondta az Üzletemnek Vincze Krisztián, a GV Hitelközpont országos hitelközvetítő hálózat ügyvezető tulajdonosa.

Vincze Krisztián bár nem vágyik máshová, szívesen kipróbálná magát a katedrán, elsősorban a felnőttoktatás érdekli. Igaz, önkéntesként középiskolákban is adott már elő pénzügyi ismeretek témában. Ha Ön arra is kíváncsi, hogy Krisztiánt mi kapcsolja ki a legjobban, olvassa el az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 259. interjúját!

Mit tart karrierje csúcsának?

– Azt, hogy néhány év alatt sikerült a hitelközvetítő piac ismert és szakmailag elismert szereplőjévé válnunk. Csapatmunka volt, van még feladat, de – ahogy multi környezetben tanultam a mondást – időarányosan jól állunk.

Milyen távra tervez?

– Igyekszem hosszú távra tervezni, van vízióm arról, hogyan néz majd ki a cég 10-20 év múlva, de természetesen 2-3 évre előre éles csak a kép. A területen, ahol dolgozom állandóak a szabályozói változtatások, így folyamatosak a kihívások is.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Nem tudok ilyet mondani. A magyarországi üzlet fejlesztése és jobbá tétele örökös cél, emellett más országban is szeretnénk sikereket elérni. Ennek első lépéseit 2020-ban Romániában megtettük

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– A diploma után, ahogy sokan mások, én is kipróbáltam magam MLM értékesítésben! Anyagi sikereket ez nem hozott, de a mai napig sokat alapozok az ott tanultakra. Édesapám bölcs megjegyzései is sok gondolkodni valót adnak.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Igyekszem jó példákkal elől járni.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Alapvetően nem vágyom máshová, de ha választanom kell, szívesen kipróbálnám, hogy milyen a katedrán állni. De kizárólag felnőttoktatást tudnék elképzelni.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Nem vagyok kifejezett networker, nem érzem jól magam célzott kapcsolatépítő rendezvényeken sem. Inkább arra törekszem, ha teljesíteni kell, az legyen minőségi, sőt, több mint az elvárt. Ez általában elegendő ahhoz, hogy hosszú távú együttműködések alakuljanak ki.

Mire sajnálja az idejét?

– Nem szeretek valamin kétszer dolgozni, vagy más helyett dolgozni. Főleg, ha alaposabb tervezéssel, vagy azzal, ha valaki más elvégezte volna a munkáját, megelőzhető lett volna a dupla munka.

Mivel lehet felbosszantani?

– A felületességgel, félmegoldásokkal, vagy ha valaki nincs tekintettel mások munkájára.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Valamilyen oktatással kapcsolatos feladatot vállalnék, például középiskolában 1-2 óra erejéig pénzügyekről szívesen tartanék előadást. Erre már többször volt példa.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Utazásra. Szívesen utazom.  

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Szívesen töltöm az időt a feleségemmel és utazunk. Ha nincs mód utazni, a legjobban az egyszerű, régi PC-s játékok (például foci vagy Forma1) kapcsolnak ki teljesen.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-10-04 21:09:00
2023-ban a kötelező béremelésen kívül a cégek 60 százaléka nem emelte munkavállalóinak bérét, minden negyedik cégnél viszont legalább 10 százalékos béremelés történt a januári emelésen felül – derül ki a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és az Egyensúly Intézet közös felméréséből.
2023-10-04 20:09:00
A szelektív hulladékgyűjtés támogatása érdekében a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. néhány éven belül több mint 60-nal, 362-re növeli a hulladékudvarok számát; minden 10 ezer lakosúnál nagyobb településen lesz hulladékudvar, a korábbihoz képest hosszabb nyitvatartással – tájékoztatott a Mol.
2023-10-04 17:39:00
A nukleáris létesítmények és radioaktívhulladék-tárolók, illetve a nukleáris és más radioaktív anyagok fizikai védelmének egyik fontos elemével, a támadást elhárító erők reagálási funkciójával kapcsolatos workshopot szervezett közösen az Országos Atomenergia Hivatal és az Amerikai Egyesült Államok Energetikai Minisztériuma.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

A nukleáris létesítmények és radioaktívhulladék-tárolók, illetve a nukleáris és más radioaktív anyagok fizikai védelmének egyik fontos elemével, a támadást elhárító erők reagálási funkciójával kapcsolatos workshopot szervezett közösen az Országos Atomenergia Hivatal és az Amerikai Egyesült Államok Energetikai Minisztériuma.