Vincze Krisztián: Van feladatunk, de időarányosan jól állunk

Szerdahelyi Csaba  |  2021. 02. 11., 09:15

A magyarországi üzlet fejlesztése és jobbá tétele örökös cél, emellett más országban is szeretnénk sikereket elérni – mondta az Üzletemnek Vincze Krisztián, a GV Hitelközpont országos hitelközvetítő hálózat ügyvezető tulajdonosa.

Vincze Krisztián bár nem vágyik máshová, szívesen kipróbálná magát a katedrán, elsősorban a felnőttoktatás érdekli. Igaz, önkéntesként középiskolákban is adott már elő pénzügyi ismeretek témában. Ha Ön arra is kíváncsi, hogy Krisztiánt mi kapcsolja ki a legjobban, olvassa el az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 259. interjúját!

Mit tart karrierje csúcsának?

– Azt, hogy néhány év alatt sikerült a hitelközvetítő piac ismert és szakmailag elismert szereplőjévé válnunk. Csapatmunka volt, van még feladat, de – ahogy multi környezetben tanultam a mondást – időarányosan jól állunk.

Milyen távra tervez?

– Igyekszem hosszú távra tervezni, van vízióm arról, hogyan néz majd ki a cég 10-20 év múlva, de természetesen 2-3 évre előre éles csak a kép. A területen, ahol dolgozom állandóak a szabályozói változtatások, így folyamatosak a kihívások is.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Nem tudok ilyet mondani. A magyarországi üzlet fejlesztése és jobbá tétele örökös cél, emellett más országban is szeretnénk sikereket elérni. Ennek első lépéseit 2020-ban Romániában megtettük

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– A diploma után, ahogy sokan mások, én is kipróbáltam magam MLM értékesítésben! Anyagi sikereket ez nem hozott, de a mai napig sokat alapozok az ott tanultakra. Édesapám bölcs megjegyzései is sok gondolkodni valót adnak.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Igyekszem jó példákkal elől járni.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Alapvetően nem vágyom máshová, de ha választanom kell, szívesen kipróbálnám, hogy milyen a katedrán állni. De kizárólag felnőttoktatást tudnék elképzelni.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Nem vagyok kifejezett networker, nem érzem jól magam célzott kapcsolatépítő rendezvényeken sem. Inkább arra törekszem, ha teljesíteni kell, az legyen minőségi, sőt, több mint az elvárt. Ez általában elegendő ahhoz, hogy hosszú távú együttműködések alakuljanak ki.

Mire sajnálja az idejét?

– Nem szeretek valamin kétszer dolgozni, vagy más helyett dolgozni. Főleg, ha alaposabb tervezéssel, vagy azzal, ha valaki más elvégezte volna a munkáját, megelőzhető lett volna a dupla munka.

Mivel lehet felbosszantani?

– A felületességgel, félmegoldásokkal, vagy ha valaki nincs tekintettel mások munkájára.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Valamilyen oktatással kapcsolatos feladatot vállalnék, például középiskolában 1-2 óra erejéig pénzügyekről szívesen tartanék előadást. Erre már többször volt példa.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Utazásra. Szívesen utazom.  

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Szívesen töltöm az időt a feleségemmel és utazunk. Ha nincs mód utazni, a legjobban az egyszerű, régi PC-s játékok (például foci vagy Forma1) kapcsolnak ki teljesen.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-30 19:11:00
Az ügyvédekről szóló filmeknek, sorozatoknak se szeri se száma. De miért megy olyan jól ez a téma? Miért érdekli az embereket, hogy milyen egy ügyvéd, hogyan dolgozik?
2023-03-30 17:11:06
Magyarország 2030-ra saját forrásokból fedezheti a teljes áramszükségletét, beleértve az addig kiépülő új ipari kapacitások szükségletét is – mondta az Energiaügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) csütörtöki rendezvényén Budapesten.
2023-03-30 14:41:00
A munkavállalók és képviselőik egyértelmű és teljes körű tájékoztatásra jogosultak az egyéni és az átlagos bérszintekről, nemek szerinti bontásban. A munkaszerződésekben nem lehet megtiltani, hogy egy adott munkavállaló nyilvánosságra hozza, mennyit keres, illetve mások fizetéséről tájékozódjon.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS