Kiss Fruzsina: Már több mint 300 embernek segítettem a sikeres megjelenésben

Szerdahelyi Csaba  |  2019. 10. 16., 09:45

Terveim között szerepel egy saját cég felépítése, amelyik az emberek megjelenésével foglalkozik – mondja az Üzletemnek Kiss Fruzsina stylist.

Kiss Fruzsina biztos abban, hogy az üzletemberek megjelenése nagyon fontos. A stylist szerint olyannyira, hogy egy-egy üzleti sikerben idővel akár 70 százalékot is jelenthet az öltözködés és a viselkedés. Jó, ismerem a mondást: nem a ruha teszi az embert, de azért van min gondolkodni. Fruzsina azt is vallja, hogy a jó megjelenés előrébb tud vinni az életben – és nyilván nem csak a biznisz világában. Biztos jó lenne, ha minél többen megtalálnák a magukhoz illő ruhadarabokat, addig is itt van az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 117. interjúja.

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Azt, hogy mára már több, mint 300 embernek segítettem a sikeres megjelenésben. Ezáltal sokkal magabiztosabbak lettek és sikeresebbek az üzleti életben. Számomra az a legnagyobb boldogság, hogy boldog és önbizalommal teli üzletembereket/üzletasszonyokat segítsek a siker eléréhez.

Milyen távra tervez?

– Általában 2-3 évre előre tudom, hogy hova tartok és mit szeretnék elérni, és azt is levezetem, hogyan fogok oda eljutni. A legtöbb ember álmodozik, de nem tudja, hogyan is valósíthatná ezt meg. A legfontosabb út az álmunk és a valóság között az, ha tudjuk, hogyan is lehet azt megvalósítani apró lépésekre lebontva.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Egy olyan saját cégnek a felépítése, amelyik az embereknek a megjelenésével, jó hírével foglalkozik. Egy manager céget, ami akár egyénekkel, de cégekkel is foglalkozik, hogy a PR-ja olyan legyen, amilyennek lennie kell, és emelett úgy is viselkedjen, ahogyan azt mondja magáról.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Az utóbbi időben rengeteg embertől tanultam, és csupa olyan dolgot, amit a mindennapi életben tudok használni, mind a cégben, mind a magánéletben. De azt kell mondjam, a legtöbbet Kasza Tamástól tanultam arról, hogyan is kezeljem az ügyfeleimet, és hogyan legyen teltház a tréningjeimen.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– A műsorvezetés egyre inkább vonz, szívesen kipróbálnám magam benne. A kamerák előtt már nem vagyok lámpalázas, hiszen munkám során sokat szereplek. A mai világban kell is, hogy mindig ott legyünk az emberek fejében.

Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

– A közösségi oldalakon elég aktívan rajta vagyok, és üzleti klubbokba is elszoktak hívni.

Mire sajnálja az idejét?

– A semmittevésre. Nem szeretem, ha felesleges dolgokra megy az időm vagy olyanokra amelyekk nem visznek előrébb.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Ruhákra… Viccet félre téve, szeretem magam fejleszteni. Akkor vagyok a legjobb az ügyfeleimnek, ha én magam is jól érzem a bőrömben magam, és ez a szolgáltatásra is kihat. Épp ezért szeretek tréningekre járni és fejleszteni magam akár a divat terén, akár a személyiségemet. Nekem az a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat az emberek a környezetemben.

Mivel lehet felbosszantani?

– Ha nem a megbeszéltek szerint cselekszik a másik és nem is szól, hogy változás lesz benne. Szeretem, ha a megbeszélt dolgok úgy történnek, vagy ha nem jó a másik félnek, akkor szóljon előre, hogy fel tudjak rá készülni!

Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

– Mondjuk, ruhák gyűjtésében rászorulóknak vagy akár kisgyerekek oktatásában, segítésében.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Az utazás vagy a jó zene. De szeretek a barátaimmal is lenni, egy jó meleg nyári napon kiülni az erkélyre és csak beszélgetni, meg nevetni velük. Azt nagyon élvezem.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-23 18:14:26
Még mindig nincs bérmegállapodás a Magyar Postánál, ezért csütörtök reggel a Postás Szakszervezet és a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége szervezésében 19 megyéből 19 kézbesítő petíciót adott át a vezérigazgatónak és helyettesének, amiben érdemi tárgyalást és elfogadható béremelési ajánlatot sürgetnek.
2023-03-23 14:14:00
A kormány június 30-ig meghosszabbítja annak a korábbi döntésének a határidejét, amelynek értelmében egyes intézményi befektetők és a legalább 20 millió forintot elhelyező lakossági ügyfelek a látra szóló és legfeljebb egyéves futamidejű betétjeik után nem kaphatnak magasabb kamatot a 3 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukciós átlaghozamának mértékénél.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS