Sásdi Helga: Meg kell tanulni reaktívból proaktívnak lenni

Sásdi Helga: Meg kell tanulni reaktívból proaktívnak lenni
Szerdahelyi Csaba  |  2022. 03. 04., 09:02

Szeretnénk még több tanulási lehetőséget biztosítani és saját magunkat is fejleszteni, úgyhogy idén a stúdiónk tökéletesítésén is dolgozunk – mondta az Üzletemnek Sásdi Helga, a Publicis Groupe Hungary CEO-ja.

CÉGES LEGEK sorozatunk 22. cikkében a Publicis Groupe Hungary legjeit Sásdi Helgaa vállalkozás CEO-ja osztja meg az olvasóval.

Az előző év LEGNAGYOBB tanulsága:

A Covid-járvány és az átalakult munkaviszonyok ellenére kell egy fizikai hely, ami összehozza a kollégákat. Mi pont a pandémia közepén költöztünk be a vadiúj belvárosi Publicis House-ba, aminek nagyon fontos összetartó ereje volt.

Az idei év LEGFONTOSABB célkitűzése:

A Le Pont-tal a Publicis Groupe cseh, lengyel és magyar kompetenciaközpontjait egyesítettük, az itt dolgozó 600 fős csapattal kell megtalálnunk azt a közös gondolkodást, amivel a fogyasztók folyamatosan változó igényeihez igazodva kínálhatunk teljeskörű „end to end” digitális megoldásokat ügyfeleinknek.

A vállalkozás eddigi LEGNAGYOBB dobása:

A Publicis House-ba költözés. Még a járványhelyzet előtt kezdtük el tervezni az új irodánkat, aztán beütött a Covid, de végigvittük a folyamatot, és a vírushelyzettől függetlenül lett pont egy olyan irodánk, ami mind az elképzeléseinknek, mind a megváltozott munkafeltételeknek tökéletesen megfelel. Szeretnénk még több tanulási lehetőséget biztosítani az épületben és saját magunkat is fejleszteni, úgyhogy az idei évben a stúdiónk tökéletesítésén is dolgozunk.

A LEGBOSSZANTÓBB pillanat a történetükben:

Valóban vannak bosszantó dolgok, de ezekből folyamatosan tanulunk. Ha egy konkrétumot kell választanom, akkor a tavaly őszi globális Coca-Cola tender elvesztését nehezen éltük meg, mert rengeteg energiát és kreativitást fektettünk a munkába lokális szinten is.

A vállalkozás életében a LEGDRASZTIKUSABB váltás/változtatás:

A hat különböző ügynökségünk (Leo Burnett, Publicis, Saatchi & Saatchi, Starcom, Performics, Zenith) egyesítése és egy tető alá hozása egy tökéletes poszt covid irodába, majd ezek becsatornázása a Le Pont-on keresztül egy nagy nemzetközi ökoszisztémába.

A LEGHATÉKONYABB működéshez szükséges új feladatok:

Kettős változáson megyünk keresztül. Egyfelől a Le Pont miatt egy új nemzetközi struktúrának a működését kell kiépítenünk, másfelől az új stakeholdereink és folyamataink meghonosítása és a hazai gyakorlatokkal való ötvözése most a legfontosabb feladatunk, ilyen például az agilis kreativitás módszertana is.

Az eddigi LEGDRÁGÁBB beruházásuk:

A budapesti Irányi utca 17.-ben található irodánk, a Publicis House.

Erre kellene a jövőben a LEGTÖBBET költeni:

Emberekre, emberekre és emberekre! Hogy minél több szakembert tudjunk kinevelni minél jobb anyagi és munkakörülmények között.

A LEGERŐSEBB konkurenst így lehet legyőzni:

Szerintem nem célravezető legyőzni a konkurenseket. Közösen kell építeni a piacot, közös szabályozások és befektetések kellenek ahhoz, hogy nőjön a kreatív iparág. Mindenkinek az a legelőnyösebb, ha összedolgoznak a legnagyobb iparági szereplők, így lehet gyorsan és egységesen reagálni a világban történő változásokra.

Ma ezzel a LEGBONYULTABB megbirkózni az üzleti életben:

A különböző piacok komplexitásával és a folyamatos változásokkal és kiszámíthatatlansággal. Minden összefügg mindennel, az olajár emelkedése például az ügyfelünk költéseire is negatív hatással lehet. A gyors változásokra azonnali reakciókat kell adni, meg kell tanulni reaktívból proaktívnak lenni.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.
2024-12-11 21:11:00
Kiemelkedő vándorlási többlet és tranzakciószám jellemzi a közép-magyarországi régiót, amely az ingatlanpiac motorjaként egyben az ország legdrágább térsége is – derül ki az Otthon Centrum harmadik negyedévre vonatkozó elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS