Majka Kasza Tibi nyomába eredt a Facebookon

2019. 01. 23., 14:45

Kasza Tibi, Rubint Réka, Hosszú Katinka, Majka. Ők vezetik a Facebookon a legtöbb rajongóval rendelkezők listáját Magyarországon.

Kasza Tibi vezeti 2019-ben is a magyar Facebook Celeb Toplistát a Front Page Communications által üzemeltetett Fészbuker.hu adatai alapján – írja a Kreatív Online.

(Az órára pontos adat szerint Kasza Tibinek 2019. január 23-án 11 órakor 1 millió 54 ezer 933 kedvelője volt, és 1 millió 31 ezer 955-en követték.)

Rubint Réka második, neki 27 ezerrel csökkent a tábora, Hosszú Katinka pedig maradt a harmadik helyen. Majoros Péter (Majka) most a negyedik helyen szerepel.

Bradács András, a Front Page Communications vezető tanácsadója szerint az élmezőny rajongónövelésének lassulására lehet számítani a jövőben.

Kasza Tibi abban is az élen áll, hogy egy év alatt mennyivel nőtt az FB-n rajongóinak száma. Ebben holtversenyben van Majkával, 56 ezer új fannel.

TOP 5 2019. januárjában

1. Kasza Tibi (1 millió 54 ezer rajongó)

2. Rubint Réka (922 ezer)

3. Hosszú Katinka (498 ezer)

4. Majka (476 ezer)

5. Kiss Ádám (462 ezer)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS