Hét kategóriában ismerték el a legjobb menedzsereket

2021. 07. 06., 11:00

Fekete István, Hegedüs Éva, Karikó Katalin, Madaras Liz, Pistyur Veronika, Tajta Ákos és Vidus Gabriella. Ők lettek idén az Év Menedzserei.

A Menedzserek Országos Szövetsége július 3-án, immáron 26. alkalommal rendezte meg az Év Menedzsere Díjátadó Gáláját.

A Budapest Marriott Hotel idén is teljes rendezvényszintjével adott otthont a nagyszabású eseménynek, amelyen hét kategóriában díjazták 2020 legkiválóbb vezetőit.

  • 2020 Év Menedzsere Díj kitüntetettje: Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója
  • 2020 Év Fiatal Menedzsere Díj kitüntetettje: Tajta Ákos, a Wolt Magyarország ügyvezetője
  • 2020 Év Menedzsere Életműdíj kitüntetettje: Fekete István, az Interim Vezető Szolgáltató Kft.vezető tanácsadója
  • 2020 Év Női Menedzsere Különdíj kitüntetettje: Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója
  • 2020 Év Menedzsere a Társadalomért Különdíj kitüntetettje: Pistyur Veronika, a Bridge Budapest és az Oktogon Ventures Kft. ügyvezető igazgatója
  • 2020 Kék Innovációs Különdíj kitüntetettje: Karikó Katalin, a BioNTech alelnöke
  • 2020 Jövő Menedzsere Különdíj kitüntetettje: Madaras Liz, a Poliloop alapítója

Menedzserszövetség és a Volkswagen Kék Innovációs Különdíj átadása Karikó Katalin részére

(Fotó: Buday Sebestyén)

 

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-09-21 20:21:00
A debreceni lakáspiacon is jellemző a túlkínálat és a csökkenő forgalom, ezért a ténylegesen fizetni tudó vevők határozzák meg a piacot, azok az eladók tudják sikeresen értékesíteni a lakásukat, akik hajlandók az alkura, amely jelenleg elérheti akár a 10–15 százalékot is – mondta el Dupka Melinda, a Melinda Ingatlan tulajdonosa az ingatlan.com-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS