Ez volt a Hungarian Vizsla Inu eddigi legnagyobb dobása

Ez volt a Hungarian Vizsla Inu eddigi legnagyobb dobása
2021. 11. 15., 11:00

A rendkívül kiélezett piaci versenyben is kiemelkedőt kíván alkotni a Magyar Vizsla Inu, az első magyar kriptovaluta.

CÉGES/VÁLLALKOZÓI LEGEK sorozatunk 8. cikkében a Hungarian Vizsla Inu legjeivel ismerkedhetnek meg.

Az előző év LEGNAGYOBB tanulsága:

Kitartó és alázatos munkával a legmagasabb szintekre fejleszthetjük a projektet.

Az idei év LEGNEHEZEBB feladata:

A rendkívül erős piaci versenyben talpon maradni, kiemelkedőt alkotni mind hazai, mind nemzetközi szinten.

A jövő év LEGFONTOSABB célkitűzése:

Felkerülni a világszinten top 5 cryptotőzsde egyikére, valamint az egyedi NFT piacterünk folyamatos fejlesztése.

A vállalkozás eddigi LEGNAGYOBB dobása:

Önerőből, nem pedig tőzsdei befizetésen alapuló belistázás a Coingecko és a Coinmarketcap felületeken.

A vállalkozás életében a LEGDRASZTIKUSABB váltás/változtatás:

Az első tőzsdei listázás.

A LEGHATÉKONYABB működéshez szükséges új feladatok:

A céges folyamatok optimalizálása, folyamatos fejlesztések ütemezése.

Az eddigi LEGDRGÁBÁBB beruházásuk:

Nemzetközi marketingkampányok: tőzsdei listázások, social media (Twitter, Telegram) kampányok, YouTube promóciók nemzetközileg elismert influencerekkel.

Erre kellene a jövőben a LEGTÖBB pénzt fordítani:

Nemzetközi marketingkampányok, valamint innovatív fejlesztések, amelyek értéket teremtenek és egyedivé teszik a HVI tokent. 

A LEGBOSSZANTÓBB pillanat a vállalkozás történetében:

Amikor figyelmetlenségből adódóan hibázunk. Szerencsére minden hibánkból tanulunk, ezáltal erősödünk.

A LEGERŐSEBB konkurenst ezzel lehet legyőzni:

Innovatív fejlesztések, amelyek a projektet egyedivé teszik és valódi értékteremtő funkciókkal ruházzák fel. 

Ma ezzel a LEGBONYOLULTABB megbirkózni az üzleti életben:

A folyton változó trendeknek való megfelelés.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-27 07:30:05
Izgalmas fejlesztések a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán: elektronikus szem, elektronikus orr és többféle szemkamera is helyet kapott az újonnan kialakított laboratóriumban.
2024-05-25 16:44:25
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

Izgalmas fejlesztések a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán: elektronikus szem, elektronikus orr és többféle szemkamera is helyet kapott az újonnan kialakított laboratóriumban.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS