Ez volt a Hungarian Vizsla Inu eddigi legnagyobb dobása

Ez volt a Hungarian Vizsla Inu eddigi legnagyobb dobása
2021. 11. 15., 11:00

A rendkívül kiélezett piaci versenyben is kiemelkedőt kíván alkotni a Magyar Vizsla Inu, az első magyar kriptovaluta.

CÉGES/VÁLLALKOZÓI LEGEK sorozatunk 8. cikkében a Hungarian Vizsla Inu legjeivel ismerkedhetnek meg.

Az előző év LEGNAGYOBB tanulsága:

Kitartó és alázatos munkával a legmagasabb szintekre fejleszthetjük a projektet.

Az idei év LEGNEHEZEBB feladata:

A rendkívül erős piaci versenyben talpon maradni, kiemelkedőt alkotni mind hazai, mind nemzetközi szinten.

A jövő év LEGFONTOSABB célkitűzése:

Felkerülni a világszinten top 5 cryptotőzsde egyikére, valamint az egyedi NFT piacterünk folyamatos fejlesztése.

A vállalkozás eddigi LEGNAGYOBB dobása:

Önerőből, nem pedig tőzsdei befizetésen alapuló belistázás a Coingecko és a Coinmarketcap felületeken.

A vállalkozás életében a LEGDRASZTIKUSABB váltás/változtatás:

Az első tőzsdei listázás.

A LEGHATÉKONYABB működéshez szükséges új feladatok:

A céges folyamatok optimalizálása, folyamatos fejlesztések ütemezése.

Az eddigi LEGDRGÁBÁBB beruházásuk:

Nemzetközi marketingkampányok: tőzsdei listázások, social media (Twitter, Telegram) kampányok, YouTube promóciók nemzetközileg elismert influencerekkel.

Erre kellene a jövőben a LEGTÖBB pénzt fordítani:

Nemzetközi marketingkampányok, valamint innovatív fejlesztések, amelyek értéket teremtenek és egyedivé teszik a HVI tokent. 

A LEGBOSSZANTÓBB pillanat a vállalkozás történetében:

Amikor figyelmetlenségből adódóan hibázunk. Szerencsére minden hibánkból tanulunk, ezáltal erősödünk.

A LEGERŐSEBB konkurenst ezzel lehet legyőzni:

Innovatív fejlesztések, amelyek a projektet egyedivé teszik és valódi értékteremtő funkciókkal ruházzák fel. 

Ma ezzel a LEGBONYOLULTABB megbirkózni az üzleti életben:

A folyton változó trendeknek való megfelelés.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.
2024-12-11 21:11:00
Kiemelkedő vándorlási többlet és tranzakciószám jellemzi a közép-magyarországi régiót, amely az ingatlanpiac motorjaként egyben az ország legdrágább térsége is – derül ki az Otthon Centrum harmadik negyedévre vonatkozó elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS