Januártól Flesch Tamás az MSZÉSZ elnöke

Januártól Flesch Tamás az MSZÉSZ elnöke
2022. 11. 10., 18:22

Flesch Tamást választotta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnökének a szervezet tisztújító közgyűlése.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége november 8-9-én rendezte meg őszi, tisztújító közgyűlését. Az ismét nehézségekkel, bizonytalanságokkal teli jövő ellenére a rendezvény a jó gyakorlatok megosztásának helyszíne volt.

Az MSZÉSZ tagsága új elnököt, két alelnököt választott. 2023. január 1-jétől a szövetség elnöke Flesch Tamás (Continental Group), aki korábban már betöltötte a tisztséget. (A fotón jobb oldalt.)

Alelnököknek választották Juszkó Anitát (Four Points by Sheraton Hotel Kecskemét) és Kovács Balázst (Danubius Hotels). Baldauf Csaba (Kolping Hotel) tiszteletbeli elnökként segíti a jövőben a szövetség munkáját.

(Flesch Tamás is válaszolt korábban az Üzletem 12 kérdésére. A sorozat 39. interjúját IDE KATTINTVA olvashatja el.)

Átadták a Marenich Ottó emlékplakettet

Az MSZÉSZ 1980 óta kétévente ítéli oda a Marencich Ottó emlékplakettet azoknak a szakembereknek, akik mind a szövetségért, mind a szakmáért kiemelkedő tevékenységet folytatnak. Idén a különleges kör 60 főre bővült.

Az idei díjazottak: Szalók Csilla (Budapesti Gazdasági Egyetem), Fazekas Lajos (Aquaticum Debrecen Kft.) és Kovács Balázs (Danubius Hotels).

(Fotó: Tamás Pál)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.
2022-11-28 10:17:00
A fejlesztések volumene 2022 III. negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva 7,7, az előző negyedévhez képest – szezonálisan kiigazítva – 1,9 százalékkal emelkedett. Az élénkülést a háztartások, illetve a vállalkozások dinamikus aktivitása eredményezte, miközben a költségvetés fejlesztései csökkentek – tájékoztatott a statisztikai hivatal.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A bérrendezés akkor ésszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.
2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Az Év Szaloncukra verseny győzteseit 186 szaloncukor közül választották ki. A verseny 12 kategóriájának a zsűrizésben több mint 300 kóstoló segített. A kóstolásokra több mint 8000 szem szaloncukrot osztottak ki zsűrizésre, hogy megtalálják a 20 győztest.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS