Januártól Flesch Tamás az MSZÉSZ elnöke

Januártól Flesch Tamás az MSZÉSZ elnöke
2022. 11. 10., 18:22

Flesch Tamást választotta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnökének a szervezet tisztújító közgyűlése.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége november 8-9-én rendezte meg őszi, tisztújító közgyűlését. Az ismét nehézségekkel, bizonytalanságokkal teli jövő ellenére a rendezvény a jó gyakorlatok megosztásának helyszíne volt.

Az MSZÉSZ tagsága új elnököt, két alelnököt választott. 2023. január 1-jétől a szövetség elnöke Flesch Tamás (Continental Group), aki korábban már betöltötte a tisztséget. (A fotón jobb oldalt.)

Alelnököknek választották Juszkó Anitát (Four Points by Sheraton Hotel Kecskemét) és Kovács Balázst (Danubius Hotels). Baldauf Csaba (Kolping Hotel) tiszteletbeli elnökként segíti a jövőben a szövetség munkáját.

(Flesch Tamás is válaszolt korábban az Üzletem 12 kérdésére. A sorozat 39. interjúját IDE KATTINTVA olvashatja el.)

Átadták a Marenich Ottó emlékplakettet

Az MSZÉSZ 1980 óta kétévente ítéli oda a Marencich Ottó emlékplakettet azoknak a szakembereknek, akik mind a szövetségért, mind a szakmáért kiemelkedő tevékenységet folytatnak. Idén a különleges kör 60 főre bővült.

Az idei díjazottak: Szalók Csilla (Budapesti Gazdasági Egyetem), Fazekas Lajos (Aquaticum Debrecen Kft.) és Kovács Balázs (Danubius Hotels).

(Fotó: Tamás Pál)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-30 15:11:00
Az szja-bevallási tervezetet mindenképpen érdemes átnézni, szükség esetén módosítani. A jóvá nem hagyott tervezet – az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági őstermelők és az áfás magánszemélyek tervezetének kivételével – május 22-ével automatikusan bevallássá válik – figyelmeztet a NAV.
2023-03-30 14:41:00
A munkavállalók és képviselőik egyértelmű és teljes körű tájékoztatásra jogosultak az egyéni és az átlagos bérszintekről, nemek szerinti bontásban. A munkaszerződésekben nem lehet megtiltani, hogy egy adott munkavállaló nyilvánosságra hozza, mennyit keres, illetve mások fizetéséről tájékozódjon.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS