Zöld megoldásokkal várja az E.ON a szigetlakókat az ECO Kempingben

2019. 08. 09., 11:45

Azok a szigetlátogatók, akik szeretnék minél környezettudatosabban eltölteni idejüket a Szigeten – ahol idén is különös figyelmet fordítanak a környezetvédelemre –, az E.ON támogatásával zöld kempingben foglalhattak szállást. A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal felszerelt szállás igazi zöld élményt biztosít a sátorozóknak.

Az ECO Kempingben a lakók tapasztalhatják, hogy megújuló energiával és a környezetet nem terhelő alternatív megoldások használatával ugyanolyan kényelmes és teljes lehet az élet. A kemping áramellátását napelemek biztosítják, az ivóvíz tisztított, a mellékhelyiségek víztakarékosak, és a folyamatos szelektív hulladékgyűjtés is biztosított a szállás területén.

A berendezés is rendhagyó az ECO Kempingben, az újrahasznosított bútorok mellett természetes anyagokkal dolgoztak a zöld szállás megálmodói. A közösségi terekre is gondoltak a tervezők, a látogatók kertészkedhetnek a „Csináld magad” kertben, vagy kipróbálhatják a „slow life” pihentető élményét az erre kialakított kempingrészen.

Szintén napelemek segítik a telefontöltést az energiacég standján, az E.ON Oázisban, ahol a fesztiválozók zöld környezetben pihenhetnek és wifit is használhatnak.

A Go.ON nevű, AR technológiával működő ingyenes alkalmazással pedig környezetvédő fesztiválozási tippeket kereshetnek hasznos és energiatudatos ajándékokért a Sziget területén. A cél, hogy minél többen csatlakozzanak az élményteli, de fenntartható fesztiválozáshoz és tudatosan figyeljenek környezetükre.

A jövő generációját szeretnénk az ECO Kemping kezdeményezéssel és az E.ON Oázis helyszínünkkel is megerősíteni abban, hogy tegyenek a fenntartható jövőért, használják ki az alternatív energia adta lehetőségeket. A kemping lehetőséget ad arra, hogy a felhőtlen pihenés és szórakozás közben megtapasztalják, környezettudatosan is ugyanolyan, vagy akár jobb élményekkel gazdagodhatnak a Szigeten”mondta Károlyi Zsuzsanna, az E.ON Hungária Zrt. marketing és kommunikációs vezetője.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 27., 16:17
Saját honlapján és a népszámlálás internetes oldalán is közzétette az idei cenzus kérdőívének mintáját a Központi Statisztikai Hivatal. A népszámlálási kérdőívet bárki kitöltheti önállóan online, október 1. és 16. között.
2022-09-29 17:13:49
A mintegy 300 háztartás részvételével lezajlott mérés eredményei szerint fejenként 25,2 kg élelmiszert dobunk feleslegesen a szemétbe évente, a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek toplistáját pedig továbbra is az ételmaradékok vezetik.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A mintegy 300 háztartás részvételével lezajlott mérés eredményei szerint fejenként 25,2 kg élelmiszert dobunk feleslegesen a szemétbe évente, a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek toplistáját pedig továbbra is az ételmaradékok vezetik.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS