Zöld megoldásokkal várja az E.ON a szigetlakókat az ECO Kempingben

2019. 08. 09., 11:45

Azok a szigetlátogatók, akik szeretnék minél környezettudatosabban eltölteni idejüket a Szigeten – ahol idén is különös figyelmet fordítanak a környezetvédelemre –, az E.ON támogatásával zöld kempingben foglalhattak szállást. A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal felszerelt szállás igazi zöld élményt biztosít a sátorozóknak.

Az ECO Kempingben a lakók tapasztalhatják, hogy megújuló energiával és a környezetet nem terhelő alternatív megoldások használatával ugyanolyan kényelmes és teljes lehet az élet. A kemping áramellátását napelemek biztosítják, az ivóvíz tisztított, a mellékhelyiségek víztakarékosak, és a folyamatos szelektív hulladékgyűjtés is biztosított a szállás területén.

A berendezés is rendhagyó az ECO Kempingben, az újrahasznosított bútorok mellett természetes anyagokkal dolgoztak a zöld szállás megálmodói. A közösségi terekre is gondoltak a tervezők, a látogatók kertészkedhetnek a „Csináld magad” kertben, vagy kipróbálhatják a „slow life” pihentető élményét az erre kialakított kempingrészen.

Szintén napelemek segítik a telefontöltést az energiacég standján, az E.ON Oázisban, ahol a fesztiválozók zöld környezetben pihenhetnek és wifit is használhatnak.

A Go.ON nevű, AR technológiával működő ingyenes alkalmazással pedig környezetvédő fesztiválozási tippeket kereshetnek hasznos és energiatudatos ajándékokért a Sziget területén. A cél, hogy minél többen csatlakozzanak az élményteli, de fenntartható fesztiválozáshoz és tudatosan figyeljenek környezetükre.

A jövő generációját szeretnénk az ECO Kemping kezdeményezéssel és az E.ON Oázis helyszínünkkel is megerősíteni abban, hogy tegyenek a fenntartható jövőért, használják ki az alternatív energia adta lehetőségeket. A kemping lehetőséget ad arra, hogy a felhőtlen pihenés és szórakozás közben megtapasztalják, környezettudatosan is ugyanolyan, vagy akár jobb élményekkel gazdagodhatnak a Szigeten”mondta Károlyi Zsuzsanna, az E.ON Hungária Zrt. marketing és kommunikációs vezetője.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-25 17:38:56
4 millió eurós képzési projektet indított Magyarország piacvezető higiéniai papírgyártója, a Vajda-Papír több mint 500 munkavállalójának, köztük annak a 60 új foglalkoztatottnak, akik Európa modernebb higiéniai papírgyára, a dunaföldvári gyár tavalyi, 64,2 millió eurós fejlesztésének köszönhetően csatlakoztak a céghez.
2023-03-25 16:38:35
A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.
2023-03-25 12:38:16
Minden évben Bangkokban rendezik meg a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági és állattenyésztési szakkiállítását és vásárát. Idén egy magyar cég szakemberei is ott voltak, hogy felkutassák és beszerezzék azokat az innovatív termékeket, amelyeket a hazai takarmánypiacon hasznosíthatnak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS