Sikeresen zárult Budapesten a tavaszi vásár

2019. 04. 30., 13:00

Közel félmillióan voltak kíváncsiak a Budapesti Tavaszi Vásár programjaira, a kézműves termékekre és a gasztronómiai különlegességekre.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) szervezésében megvalósult, vasárnap befejeződött Budapesti Tavaszi Vásár és Hagyományőrző Kulturális Fesztivál négy helyszínen várta a látogatókat több mint 3 héten keresztül – írja a turizmus.com.

A Budapestre látogatók hozzávetőleg 60 százaléka kifejezetten a kulturális programkínálat miatt érkezik a városba, így a BFTK szervezte vásár a tavaszi szezon egyik kiemelt attrakciójának számít.

A vásár eddig is számtalan programot biztosított a hazai és külföldi vendégek számára, azonban idén még szélesebb kulturális kínálattal készültek a szervezők. A helyszíneken napi rendszerességgel különböző koncertekkel, iparművészeti bemutatókkal, népzenei és néptánc műsorokkal találkozhattak az érdeklődők.

A fő színpadon, a Vigadó téren minden nap találkozhatott a közönség színvonalas előadással. Húsvét alatt a belvárosba is beköltözött a hagyomány: tojásfestők, tojáspatkolók munkáját lehetett megcsodálni.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-06-24 18:57:45
Az önkormányzati adóhatóságok nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy a rendelkezésükre álló eszközökkel a helyi iparűzési adó bevételeket eredményesen realizálják – állapította meg az Állami Számvevőszék.
2022-06-24 17:57:13
A nagysebességű vasúti összeköttetések előkészítésének felgyorsításáról, összehangolásáról és az ukrán gabonaexport hathatósabb elősegítéséről állapodtak meg a visegrádi államok közlekedési miniszterhelyettesei, államtitkárai június 24-én, Budapesten.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.
2022. 05. 30., 12:00
epizód: 2022 / 5   |   hossz: 21:41
Mi vár a vendéglátóiparra a Covid-járvány végén és az ukrajnai háború közben? Miként lesznek a konkurensekből partnerek? Miért a 3. év a legkritikusabb az ágazatban? Hogyan lehet visszacsábítani a pályaelhagyókat? Hány főnök tud kiszabadulni a napi rutinból a hetenkénti feladatmegbeszélésre a csapattal? Bánhalmi Kata, a több ezer tagot számláló Piqniq Budapest szakmai szervezet társalapítója válaszol a kérdésekre.
Megfelelő helyére került a VOSZ-on belül az egészségügy kezelése – mondta dr. Fábián Lajos, az egészségügyi tagozat elnöke. Hol tart a munkában a tagozat hat szekciója? Miért lenne eretnek gondolat a magánkórházak bevonása az állami ellátásba, ha ezzel járna legjobban a beteg? Hogyan lehetne olcsóbb a páciensnek az üzleti alapon elvégzett műtét? Dr. Fábián Lajos a következő hónapok feladatairól is beszélt.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS