Forintra váltható tanácsok e-kereskedőknek a Bálnában

2018. 11. 01., 12:00

A webáruházak működtetéséről és a mesterséges intelligencia az on-line értékesítésben témakörben rendeznek workshopot a Bálnában.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ szervezésében a közeli napokban két workshopot is rendeznek a budapesti Bálnában.

November 5-én ez lesz a téma: „Tanulj a piacvezetőtől: Mitől lesz igazán versenyképes egy webáruház 2019-ben?” Bemutatják a 2019-es év e-kereskedelmi trendjeit és azokat az automatizált webshop megoldásokat, amelyekkel a kis- és közepes vállalkozások megtöbbszörözhetik hatékonyságukat. A workshop vezetője Kulcsár Róbert webshopszakértő lesz.

November 12-én a „Mesterséges intelligencia az online értékesítésben” lesz a téma, ugyancsak a Bálna rendezvényközpontban.

Az előadó, Surányi Ferenc online értékesítés automatizálási szakértő több. Ferenc 10 éve sikeres vállalkozó, a kkv marketing meghatározó alakja. Többek között a Vállalkozz Hatékonyan Klub alapítása is a nevéhez fűződik. Évtizedes automatizálási tapasztalatait az elmúlt 7 évben egy mesterséges intelligencia szoftver megalkotásában kamatoztatta.

Mi az amit tud a mesterséges intelligencia, amit egy ember nem? A válasz egyszerű: a nap 24 órájában tanul, megfigyel, értékel és kommunikál. Folyamatosan szolgálatban van és bevételt termel. Ez a technológia már nemcsak a gigavállalatok kiváltsága, hanem a piac kisebb szereplői számára is elérhető.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-30 10:11:00
Továbbra is a széles szakadék a lakáspiacon a kínálat és a kereslet között, és ez egyre inkább tetten érhető a használt lakások átlagos négyzetméterárának alakulásában; januárhoz képest már több helyen árcsökkenés látható – derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS