Forintra váltható tanácsok e-kereskedőknek a Bálnában

2018. 11. 01., 12:00

A webáruházak működtetéséről és a mesterséges intelligencia az on-line értékesítésben témakörben rendeznek workshopot a Bálnában.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ szervezésében a közeli napokban két workshopot is rendeznek a budapesti Bálnában.

November 5-én ez lesz a téma: „Tanulj a piacvezetőtől: Mitől lesz igazán versenyképes egy webáruház 2019-ben?” Bemutatják a 2019-es év e-kereskedelmi trendjeit és azokat az automatizált webshop megoldásokat, amelyekkel a kis- és közepes vállalkozások megtöbbszörözhetik hatékonyságukat. A workshop vezetője Kulcsár Róbert webshopszakértő lesz.

November 12-én a „Mesterséges intelligencia az online értékesítésben” lesz a téma, ugyancsak a Bálna rendezvényközpontban.

Az előadó, Surányi Ferenc online értékesítés automatizálási szakértő több. Ferenc 10 éve sikeres vállalkozó, a kkv marketing meghatározó alakja. Többek között a Vállalkozz Hatékonyan Klub alapítása is a nevéhez fűződik. Évtizedes automatizálási tapasztalatait az elmúlt 7 évben egy mesterséges intelligencia szoftver megalkotásában kamatoztatta.

Mi az amit tud a mesterséges intelligencia, amit egy ember nem? A válasz egyszerű: a nap 24 órájában tanul, megfigyel, értékel és kommunikál. Folyamatosan szolgálatban van és bevételt termel. Ez a technológia már nemcsak a gigavállalatok kiváltsága, hanem a piac kisebb szereplői számára is elérhető.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS