Anyák napja után: a Telekom folytatja a vitát

2019. 05. 22., 16:15

Nyilvános kerekasztal-beszélgetést rendez a Magyar Telekom, ezzel kívánja folytatni az anyák napi reklámja nyomán kirobbant vitát.

Digitális családi dilemmák címmel nyilvános kerekasztal-beszélgetést szervez a Magyar Telekom. A rendezvénnyel az a cég szándéka, hogy folytassa az anyák napi videójuk kapcsán kialakult vitát, ahogy ők fogalmaznak: párbeszédet.

A rendezvénnyel egyben újabb platformot biztosítanának a párbeszédnek a családokat érintő digitális dilemmákról – írja a Kreatív Online.

A Magyar Telekom szerint bár manapság sok eszköz és lehetőség adott, hogy a családi egységet fenntartsák, mégis kérdés, hogy a digitális kommunikáció pótolja-e a személyes jelenlétet.

A beszélgetést május 23-án a Telekom székházában tartják. A résztvevők: Gyurkó Szilvia, Sütő Anna, Veiszer Alinda, Erdélyi Superman Zsolt és Szabó Béla, moderátor: Tatár Csilla.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-01 19:11:00
Niki, a frissen kiképzett szolgálati kutya és egy csomagvizsgáló röntgen is segíti a NAV munkáját a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS