Hamarosan kiderül, hogy melyik lett idén az év ügynöksége

2019. 05. 20., 16:15

Rekordszámú, 300 nevezés érkezett idén a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége által szervezett Arany Penge reklámversenyre.

Háromszáz nevezésből a 149 legjobb alkotás került az Arany Penge reklámverseny döntőjébe – írja a Kreatív Online. A 17 kategóriában beérkezett nevezéseket az online előzsűri során a szakma 63 vezető ügynökségi, ügyféloldali szakembere, valamint független szakértője zsűrizte.

A legtöbb döntős pályaműve a Mitónak (21), az ACG-nek és a Wavemakernek (17-17) és a Publicis Groupe-nak (13) van. 

Az Arany Penge főzsűri elnöke a nemzetközileg elismert, müncheni Serviceplan ügynökség kreatívigazgatója, Till Hohmann volt. A május 24-ei díjátadón derül ki, hogy melyek lettek az év legkreatívabb alkotásai, ügyfelei és az év ügynöksége. 

A JCDecaux Innovate Award különdíjra 39 nevezés érkezett, ezek elbírálását a JCDecaux 13 fős külön zsűri bírálja el.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-01 19:11:00
Niki, a frissen kiképzett szolgálati kutya és egy csomagvizsgáló röntgen is segíti a NAV munkáját a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS