Április 20-ig pályázhatók az új I3 első felhívásai

2022. 03. 18., 18:47

Egyszerűsített eljárás és bővített keret mellett április 20-ig még pályázhatók az új I3 első felhívásai.

Az Európai Innovációs Tanács és Kkv-ügyi Végrehajtó Ügynökség (EISMEA) április 20-ig meghosszabbította az Innovation investments Strand 2a kapcsolódó pályázati felhívás esetében a pályázatok benyújtásának határidejét, egyszerűsítette a pályázati eljárást, a rendelkezésre álló keretösszeget pedig 20 millió euróval megnövelte, annak érdekében, hogy a kevésbé fejlett régióknak lehetőséget és időt adjon projekt terveik kidolgozására, a pályázati dokumentációk összeállítására és benyújtására – hívta fel a figyelmet az NKFIH.

Az erről szóló hírt az EISMEA tette közzé saját honlapján: 

https://eismea.ec.europa.eu/news/new-cut-date-20-april-added-strand-2a-interregional-innovation-investments-i3-call-2022-03-16_en

A módosított pályázati felhívás, amely tartalmazza a változásokat és az egyszerűsített eljárás leírását, szintén az EISMEA honlapján érhető el: 

https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/docs/2021-2027/i3/wp-call/2021/call-fiche_i3-2021-inv2a_en.pdf

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS