Folytatódik a Cápák között üzleti show az RTL Klubon. A műsorhoz az idei évben csatlakozik a Hungaricool by SPAR termékverseny, amelynek győztesei újszerű, piacképes termékeikkel az INTERSPAR hipermarketek polcaira is felkerülnek.
Az RTL Klub népszerű üzleti műsorában a nemzetközileg elismert befektetők, azaz a Cápák ezúttal is azokat a vállalkozókat várják, akik megmérettetnék, fellendítenék üzletüket, vagy bemutatnák kreatív terméküket.
A műsor idei évadához csatlakozik a Hungaricool by SPAR termékverseny, amelynek keretében a műsorba nevezett, az első körbe magát sikeresen kvalifikáló termékgyártók az áruházlánc versenyére is benevezhetnek élelmiszeripari, vagy akár egyéb, hipermarketekben értékesíthető termékeikkel.
„A SPAR Magyarország számára kiemelten fontos a hazai termékek és gyártóik támogatása. Az elmúlt évben elindított Hungaricool by SPAR termékversenyünk célja az volt, hogy felkutassuk a hazai, kiváló minőségű élelmiszeripari termékeket gyártó kisvállalkozásokat, és számukra egy olyan bemutatkozási lehetőséget adjunk, amely segít a márkájuk, vállalkozásuk fejlődését. Versenyünk az idei évben is folytatódik, ezúttal az egyik legnépszerűbb üzleti show-hoz csatlakoztunk és kiszélesítettük a versenyre nevezhető kategóriák körét. Így közösen még több lehetőséget tudunk adni az új termékeknek, hiszen az országos csatorna főműsoridejében való megjelenés mellett a Hungaricool verseny győztesei az INTERSPAR áruházak polcain is megjelenhetnek” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.
A kereskedelmi csatorna és a SPAR Magyarország arra bíztatja az újszerű – összetevőiben, előállításában és/vagy csomagolásában egyedi megoldásokat alkalmazó –, ötletgazdag, a magyarországi piacon már fellelhető, de lehetőség szerint kiskereskedelmi hálózatban nem kapható termékek gazdáit, hogy jelentkezzenek a népszerű műsorba, és ezáltal esélyt kapnak a Hungaricool by SPAR versenyben való részvételre is.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.