Több mint 1,2 milliárd forintból újította meg három vidéki áruházát a SPAR

2019. 11. 30., 11:00

A kiskereskedelmi hálózat egy szántódi, szolnoki és harkányi szupermarket üzletét modernizálta. Az idén novemberben újranyitott egységek mindegyikébe környezetkímélő, energiatakarékos világítás- és hűtéstechnikát telepítettek. A Balaton-parti és az alföldi áruházban SPAR to Go is gondoskodik a fogyasztók minőségi kiszolgálásáról.

„A fejlesztéseink fő célja – amiket a növekvő vásárlóerő és a változó vevői igények indokolnak –, hogy az üzleteinkbe betérőket a vásárlás kényelmes, otthonos élményével fogadjuk” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A nyári időszakban egyre több – a pihenő idejét töltő – vásárlót vonzó szántódi szupermarketet 603 millió forintból korszerűsítették. A november 28-án újranyitott egységben 26 munkatárs látja el a vevők kiszolgálását. A megszépített főhomlokzatú, szellősebb eladótérrel, teljesen új bútorzattal felszerelt üzlet belső tere a SPAR legfrissebb koncepciója szerinti kialakítást kapott: áttekinthetőbb csemegepult fogadja a vevőket. A zöldség-gyümölcs és pékáru osztályokon pedig alacsony bútorok segítik a kényelmesebb vásárlást. A Balaton-parti áruház újdonságai közé tartozik – az összes berendezés megújítása mellett –, hogy kényelmi termékeket kínáló hűtőpultot és salátabár-hűtőt telepítettek, emellett egy SPAR to Go is helyet kapott. A korszerűsített, kibővített parkolóval működő üzletben csökkentett fogyasztású LED–lámpa- és hűtésrendszer biztosítja a csekély mértékű energiafelhasználást, a vásárlást pedig önkiszolgáló pénztárak is segítik.

A szolnoki Katonaváros településrészen álló Szolnok Plaza Bevásárlóközpont felújított SPAR szupermarket áruháza november 14-én nyitotta meg kapuit. A 428 millió forintos újjáalakítás után 28 kolléga várja a vásárlókat. Az üzlet bejáratát újratervezték, a módosított rajzolatú belső tér komfortosabb vásárlói élményéről pedig olyan átalakítások gondoskodtak, mint a megújult csemegepult, az új hűtőbútorok, az új grillpult és a korszerűsített koncepciójú látványpékség, amely mellé egy új kényelmi termék, és egy új salátabár hűtőt is beépítettek. Praktikusabbá és látványosabbá tették a pékáruk adagolóit is, a hátulról tölthető tárolók az átláthatóbb árukihelyezést biztosítják. Mint minden felújításkor, itt is energia- és környezetbarát hűtési, világítási technológiákat építettek be. A vásárlók önkiszolgáló kasszákat is igénybe vehetnek.

A harkányi vevők bevásárlását teszi kényelmesebbé november 7-től a modernizált üzlet. A 244 millió forintos átépítésnek köszönhetően az áruház újragondolt eladóterébe új hűtő-, pékáru- és zöldséges bútorok, modern csemege-kiszolgálópult és látványpékség, illetve új grillpult került. A harkányi szupermarket a felújítás után 17 munkavállalónak biztosít megélhetést. A fejlesztés során itt is nagy jelentősége volt a környezetvédelmi szempontoknak: a hűtéstechnikát és a világítást energiabarát technológiákkal oldották meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.
2024-12-06 18:05:00
Sághi Attila lett az Év Projektmenedzsere, aki a hagyományokat a funkcionalitással ötvöző Magyarország Háza Brüsszelben projekttel nyerte el a hazai projektmenedzsment szakma egyik legrangosabb elismerését.
2024-12-06 11:05:00
Hiába szorított az adóprésükön a kormány, a bankok így is növelni tudták a nyereségüket. Kilenc hónap alatt már 1419 milliárd volt a profitjuk, holott a jegybank a tavalyinál jóval alacsonyabban tartja az alapkamatot, és augusztus óta magasabb tranzakciós illetéket kell fizetniük – írja elemzésében a Bank360.hu.
2024-12-05 21:05:00
A Magyar Innovációs Szövetség 33. alkalommal hirdette meg kis-, közép- és nagyvállalatok számára a Magyar Innovációs Nagydíjat, amelyre a cégek a gyakorlatban is megvalósult, 2024. évben mérhető üzleti hasznot hozó innovációs projektekkel nevezhetnek.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

Idén már ötödik alkalommal rendezték meg Az Év Szaloncukra versenyt, amin az összes hazai szaloncukrokat gyártó cukrászda és gyártó szaloncukrai ringbe szállhattak.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS