Minden eddiginél több kiállítóval lesz jelen az Agrármarketing Centrum az amszterdami kiállításon

2024. 05. 28., 19:10

A kereskedelmi márkák amszterdami kiállításán (World of Private Label-PLMA) 21 magyar kiállító jelenik meg az Agrármarketing Centrum közösségi standján május 28-29-én.

A magyar kiállítók körében is rendkívül népszerű az esemény, amelyet az is mutat, hogy idén minden eddiginél nagyobb területen, 198 négyzetméteren, minden korábbinál több, 21 kiállító jelenik meg az Agrármarketing Centrum közösségi standján. Az eseményen a kiállítók többsége évről-évre részt vesz, ezúttal hat új résztvevővel bővült a megjelenők száma.

A kiállítás hatékonyságát és a sajátmárkás termékek egyre nagyobb térnyerését bizonyítja, hogy a hazai élelmiszeripari vállalkozások mindig nagy számban jelentkeznek a rendezvényre. A rendezvény margóján megrendezett szakmai eladásokon a téma legelismertebb szakértői foglalják össze a sajátmárkás piaci adatokat és trendeket. Az amszterdami PLMA a világ legnagyobb, kifejezetten saját márkás termékekkel foglalkozó szakmai kiállítása, amelyen 2023-ban 2658 kiállító és 16 ezer szakmai látogató vett részt.

Az Agrármarketing Centrum közösségi standján számos termékfajta közül válogathatnak az üzletláncok beszerzői. A 21 kiállító kínálatában megtalálhatóak az extrudált kenyerek, gluténmentes zabtészták és lisztek, gyógyteák, aszalványok, különböző gyümölcsbefőttek és savanyúságok, kolbászok és füstöltáruk, mézek, gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök, hidegen sajtolt olajok, valamint kekszek és különböző snackek.

A standon helyet kap az Agrármarketing Centrum exportfejlesztési üzletága, a Hungarian Food Business Program, ahol folyamatosan regisztrálják a magyar termékek iránt érdeklődő beszállítókat. A Hungarian Food Business katalógus jelenleg már több mint 250 magyar élelmiszeripari gyártócég és mintegy 500 professzionális nemzetközi beszerző vállalat adatait tartalmazza. (AMC)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 24., 09:37
Az árukézbesítő óriás radikális lépése fenntarthatósági szempontból kétszeres előnnyel jár, hiszen egyrészt a nem lebomló, műanyag légpárnák felhasználását 95 százalékkal csökkentette, másrészt olyan papír töltőanyaggal helyettesítette őket, ami egyszerre újrahasznosított és újrafelhasználható.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS