Megkezdődtek az október végéig tartó hazai napok a Coop-üzletekben

2020. 08. 30., 15:00

Magyar üzletláncként a Tisza-Coop Zrt. különösen fontosnak tartja, hogy polcain mindig megtalálhatók legyenek a kiváló magyar termékek, ezzel is támogatva a hazai gyártókat, a magyar gazdaságot. COOP Hazai Nap néven idén is megrendezi – a Magyar Termék Nonprofit Kft. szakmai támogatásával – hagyományos eseménysorozatát, amelynek célja a közösségépítés, valamint a védjegyes magyar termékek és a Coop-üzletlánc népszerűsítése.

Öt kiemelthazai gyártó – Prima Maroni Kft., Ceres Zrt., Abonett Kft., Gyulahús Kft., Sofidel Hungary Kft. – áll a COOP Hazai nap eseménysorozatának középpontjában.

A Tisza-Coop Zrt. hosszú évek óta szervez ehhez hasonló tematikus bolti akciókat, hogy közelebbi kapcsolatot teremtsenek a vevők, az eladók, illetve a Coop-boltok között, és hogy egyfajta közösségépítői szerepet is betöltsenek. Ilyenkor lehetőséget teremtenek a helyi csoportok, iskolák, óvodák, klubok bemutatkozására, továbbá előadóművészek, sportolók, együttesek fellépését is megszervezik – a vásárlóközönség nagy örömére. Emellett módot adnak a vevőiknek az aktuálisan futó akciók, nyereményjátékok megismerésére, a különböző termékek megkóstolására is.

Idén az eseménysorozat – a COVID-19 által okozott körülményekhez igazítva ­– rövidebb ideig, augusztus közepétől október végéig tart, 45-50 helyszínen, a biztonsági ajánlások maximális betartásával. Épp ezért a népszerű kóstoltatási programokat felfüggesztették.

Megtartják viszont a szintén közkedvelt Szerencsekerék-pörgetést, amely által további lehetőséget adnak a beszállítóknak kínálatuk népszerűsítésére, a vásárlóknak pedig a nyereményszerzésre. A tematikához illeszkedik a Magyar Termék Nonprofit Kft. 2020 áprilisában indított #veddahazait mozgalma, amelynek üzenetével egyedi szelfipontot is kialakítottak.

Az itt készített és a közösségi felületekre feltöltött fotókkal nyerni is lehet. Mindezek mellett többféle egyszerű, ám látványos, könnyen fertőtleníthető játékkal is kedveskednek vevőiknek és az érdeklődőknek egyaránt. Az információs sátorban pedig mobil kiállításon és szórólapokon mutatják be az érdeklődőknek a védjegyes termékeket, ezek típusait és gyártóit.

Szintén fontos eleme a rendezvénysorozatnak, hogy kérdőíven tudakolják az adott települések lakosságának Coop-boltokról kialakult véleményét, hogy ennek ismeretében még hatékonyabb és célirányosabb fejlesztéseket hajthassanak végre.

Az események helyszínei a Tisza-Coop működési területéhez tartozó Coop-üzletek előtti kitelepülések.

(A képen a partysátor a 420. számú Coop Szuper üzlet előtt, RákócziújfalunFotó: Tisza-Coop)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-05 10:10:13
Nálunk nem csupán a szavak szintjén érvényes az, hogy egy hajóban evezünk, hanem tényleg közösen, csapatként jutunk át egyik partról a másikra – mondta az Üzletemnek Csuhay Attila, az ingatlanprojektek menedzselésével foglalkozó GPM Kft. ügyvezető igazgatója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS