Már lehet szavazni Az Ország Boltja verseny jelöltjeire

2022. 12. 07., 18:19

Idén már 12. alkalommal rendezi meg az Árukereső.hu Az Ország Boltja versenyt, amely az online vásárlási szezon legaktívabb időszakában a fogyasztók szavazatainak segítségével keresi az ország legnépszerűbb webshopjait. Az is kiderül majd, hogy a 2022-ben gyűjtött összes vásárlói értékelés alapján mely boltok bizonyulnak a legjobbaknak.

„Megtalálni a kiváló szolgáltatást nyújtó, valamint a legnépszerűbb webáruházakat!” – Az Árukereső.hu 2010-ben ezzel a céllal írta ki először Az Ország Boltja versenyt, amely az internetes közösség szavazataira és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseire épül. A legtöbb hazai webshopot megmozgató megmérettetésen évről évre a magyarországi online piaci szektor alakításában és fejlődésében kulcsfontosságú szereplők teljesítenek a legjobban.

A szavazás kezdetének december eleji időzítése nem véletlen: aligha van alkalmasabb időszak annak eldöntésére, hogy melyik webshopot kedvelik vagy értékelik a legjobbra a hazai internetezők, mint a most kezdődő, karácsony előtti és utáni, online vásárlás szempontjából legaktívabb periódus.

Az Ország Boltja verseny legjobbjait 13 kategóriában (kategóriánként 1., 2. és 3. helyezett) a 2022-es évben érkezett összes vásárlói vélemény alapján hirdetik ki, és az ezek közül legjobb eredményt elérő webáruház nyeri el Az Ország Boltja címet. A megmérettetésben mindenki értékítélete számít, aki az év során vásárolt az adott webáruházban és kitöltött egy online kérdőívet, amelyben a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, valamint a vásárlási élmény egyéb jellemzőit értékelte. Ebben a versenyben az Árukereső.hu-val partner webáruházak automatikusan vesznek részt.

Az elismerések mellett Az Ország Boltja cím elnyerője 500 000 forint PPC nyereményben részesül. Nemcsak Népszerűségi és Minőségi díjakért folyik a verseny, hanem egy Marketplace különdíjért is, amit idén a megmérettetést támogató partnere, a Visa ad át.

A népszerűségi versenyre az Árukereső.hu partnerein kívül más webshopok is ingyenesen nevezhetnek, a december 5. és 2023. január 24. közötti időszakban a vásárlók szavazatai alapján osztják ki az elismeréseket.

A hazai webáruházak egyik legrangosabb versenyének fő célja a biztonságos online vásárlás népszerűsítése. „Az Ország Boltját, valamint a minőségi és népszerűségi verseny kategóriáinak helyezettjeit is a valós fogyasztók választják, ez az elismerés pedig segít a potenciális vásárlók bizalmának elnyerésében. A közösség véleménye különösen fontos ebben az időszakban, amikor megnövekedett az online vásárlások száma. Az Ország Boltja elismerés egyformán segít megbízható webshopot választani azoknak, akik rendszeresen vásárolnak a neten, és azoknak is, akik még csak kezdőknek számítanak az online rendelések terén” – mondta Kinczel Mónika, az Árukereső.hu B2B Marketing Managere.

„Szintén fontos szempont, hogy a helyezések révén a versenyben résztvevő webáruházak is hasznos visszajelzésekhez jutnak saját megítélésüket illetően, és tovább tudják fejleszteni azt, ezáltal is fokozva a vásárlási élményt” – tette hozzá a szakember.

A tavalyi nyertesek itt tekinthetők meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS