Már lehet szavazni Az Ország Boltja verseny jelöltjeire

2022. 12. 07., 18:19

Idén már 12. alkalommal rendezi meg az Árukereső.hu Az Ország Boltja versenyt, amely az online vásárlási szezon legaktívabb időszakában a fogyasztók szavazatainak segítségével keresi az ország legnépszerűbb webshopjait. Az is kiderül majd, hogy a 2022-ben gyűjtött összes vásárlói értékelés alapján mely boltok bizonyulnak a legjobbaknak.

„Megtalálni a kiváló szolgáltatást nyújtó, valamint a legnépszerűbb webáruházakat!” – Az Árukereső.hu 2010-ben ezzel a céllal írta ki először Az Ország Boltja versenyt, amely az internetes közösség szavazataira és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseire épül. A legtöbb hazai webshopot megmozgató megmérettetésen évről évre a magyarországi online piaci szektor alakításában és fejlődésében kulcsfontosságú szereplők teljesítenek a legjobban.

A szavazás kezdetének december eleji időzítése nem véletlen: aligha van alkalmasabb időszak annak eldöntésére, hogy melyik webshopot kedvelik vagy értékelik a legjobbra a hazai internetezők, mint a most kezdődő, karácsony előtti és utáni, online vásárlás szempontjából legaktívabb periódus.

Az Ország Boltja verseny legjobbjait 13 kategóriában (kategóriánként 1., 2. és 3. helyezett) a 2022-es évben érkezett összes vásárlói vélemény alapján hirdetik ki, és az ezek közül legjobb eredményt elérő webáruház nyeri el Az Ország Boltja címet. A megmérettetésben mindenki értékítélete számít, aki az év során vásárolt az adott webáruházban és kitöltött egy online kérdőívet, amelyben a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, valamint a vásárlási élmény egyéb jellemzőit értékelte. Ebben a versenyben az Árukereső.hu-val partner webáruházak automatikusan vesznek részt.

Az elismerések mellett Az Ország Boltja cím elnyerője 500 000 forint PPC nyereményben részesül. Nemcsak Népszerűségi és Minőségi díjakért folyik a verseny, hanem egy Marketplace különdíjért is, amit idén a megmérettetést támogató partnere, a Visa ad át.

A népszerűségi versenyre az Árukereső.hu partnerein kívül más webshopok is ingyenesen nevezhetnek, a december 5. és 2023. január 24. közötti időszakban a vásárlók szavazatai alapján osztják ki az elismeréseket.

A hazai webáruházak egyik legrangosabb versenyének fő célja a biztonságos online vásárlás népszerűsítése. „Az Ország Boltját, valamint a minőségi és népszerűségi verseny kategóriáinak helyezettjeit is a valós fogyasztók választják, ez az elismerés pedig segít a potenciális vásárlók bizalmának elnyerésében. A közösség véleménye különösen fontos ebben az időszakban, amikor megnövekedett az online vásárlások száma. Az Ország Boltja elismerés egyformán segít megbízható webshopot választani azoknak, akik rendszeresen vásárolnak a neten, és azoknak is, akik még csak kezdőknek számítanak az online rendelések terén” – mondta Kinczel Mónika, az Árukereső.hu B2B Marketing Managere.

„Szintén fontos szempont, hogy a helyezések révén a versenyben résztvevő webáruházak is hasznos visszajelzésekhez jutnak saját megítélésüket illetően, és tovább tudják fejleszteni azt, ezáltal is fokozva a vásárlási élményt” – tette hozzá a szakember.

A tavalyi nyertesek itt tekinthetők meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-07 15:41:00
Azok közül, akik külföldi bankszámlán tartanak vagyonokat vagy realizálnak jövedelmet, sokan kaptak mostanában invitálást a NAV-tól egy támogató eljárásra. Egy NAV meghívó sosem kellemes, még akkor sem, ha a támogatás a célja. Vagy nincs mitől félni? A kérdésre dr. Gondi Anilla, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda szakértője válaszol.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Miközben hazánkban folyamatos esélylatolgatás zajlik Paks 2 sikeres kivitelezésével kapcsolatban, sokan már azt vetik fel, hogy figyelembe véve hazánk energiaéhségét, valamint azt a tényt, hogy előbb-utóbb Paks 1-et mégiscsak le kell állítani, már rég Paks 3-on kellene gondolkodni – írja Gyurcsik Attila, az Accorde Alapkezelő vezérigazgatója.