Egyedülálló, hosszan tartó fertőtlenítőszert vet be a vírusok ellen a Westend

2021. 05. 17., 10:45

A hazai bevásárlóközpontok közül a Westendben alkalmazták először Magyarországon a ZOONO antimikrobiális védelemmel foglalkozó cég járványkórházakban is használt fertőtlenítőszerét. A fertőtlenítés és a felületkezelés május 12-én éjszaka zajlott, csaknem 8 órán keresztül, és a hagyományos eljárásokhoz képest sokkal tovább, akár 30 napon keresztül nyújt védelmet. A bevásárlóközpont tavaly elsők között szerezte meg a svéd Safe Asset Group által kiadott COVID-megfelelőségi tanúsítványt.

A Westend a koronavírus-járvány kezdete óta még nagyobb figyelmet fordít a fertőtlenítésre és a biztonságra. 2021 májusában a hazai bevásárlóközpontok közül elsőként alkalmazta a ZOONO által kifejlesztett fertőtlenítési eljárást. Az egyedi technológia olyan réteget képez a felületeken, amely képes azonnal elpusztítani az azzal érintkező kórokozókat, így a hagyományos fertőtlenítőszerek pár napos védelme helyett sokkal hosszabban, akár 30 napon keresztül véd – mindezt alkohol és káros vegyi anyagok nélkül.

A bevásárlóközpont tavaly Magyarországon elsők között szerezte meg a svéd Safe Asset Group által kiadott COVID-megfelelőségi tanúsítványt, amelyet a nemzetközi biztonsági előírásokat maximálisan betartó intézmények kaphatják meg.

„A Westend folyamatosan dolgozik azon, hogy a legmodernebb eszközökkel és technológiával nyújtson egészségügyi szempontból is biztonságos környezetet a látogatóknak és az ott dolgozóknak. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy megkeressük a ZOONO csapatát, hogy nemzetközi szinten is egyedülálló fertőtlenítőszerük segítségével közösen tegyünk még többet a biztonságos vásárlásért” – mondta Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója.

A ZOONO külföldön és belföldön is bizonyította már hatékonyságát, itthon többek között a kiskunhalasi járványkórházban is. Termékei hosszútávú és környezetbarát védekezési lehetőséget jelentenek sűrűn látogatott helyszíneken is, így óriási segítséget és erőforrás-megtakarítást jelentenek a jelenlegi járványhelyzetben.

„A ZOONO egy olyan formula, amely az összes ma ismert kórokozóval szemben hatékony védelmet nyújt, miközben nem tartalmaz emberre és állatokra veszélyes toxinokat, alkoholt és kémiai vegyszereket. Ehelyett fizikai úton pusztítja el a kórokozókat. Ezzel az eljárással 30 napig tartó védelmet tudunk elérni hagyományos takarítás mellett, ezért elegendő havonta csak egyszer időt és energiát áldozni a baktérium- és vírusmentes környezet kialakítására” – mondta a felületkezelésről Pammer Norbert, a ZOONO Hungary ügyvezetője.

A fertőtlenítőszer a Westend látogatók számára is elérhető kézfertőtlenítő formájában a ZOONO Millennium udvar mellett található pultjánál. Az alkoholmentes termék rendszeres kézmosás mellett is 24 órás védelmet nyújt a bőrfelületen.

A Westend továbbra is kéri az érkezőket, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat, figyeljenek és vigyázzanak egymás egészségére, hiszen csak így térhetünk vissza fokozatosan és biztonságban a járvány előtti életünkbe! A bevásárlóközpont kiemelten ügyel arra, hogy az épületben megtartható legyen a legalább másfél méteres távolság, és az áprilisban megnyílt, Ferdinánd híd és Váci út felőli ételteraszokat is a járványügyi előírásokat figyelembe véve alakította ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-08 12:41:03
A lakásbiztosítások kiemelt szerepet kapnak a nyár elején gyakran előforduló viharok és az azok okozta károk miatt – közölte a Netrisk.hu. Ha régen, akár 5 évvel vagy korábban kötött lakásbiztosításról van szó, érdemes megnézni, milyen értékű az ingatlan.
2023-06-08 09:41:20
Nem árt figyelni, hogy milyen jogviszonyban foglalkoztatják a diákmunkásokat, mert az eltérő formákhoz tartozó különféle adózási kötelezettségek jelentős hatással vannak a nettó jövedelem alakulására. A főbb lehetőségeket járja körül a Moore Hungary elemzése.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS