174 tagúra bővült a SPAR Magyarország franchise hálózata

2019. 03. 27., 17:45

A tavalyi évet is kiemelkedő teljesítménnyel zárta a SPAR Magyarország. Nemcsak a közel 10 százalékos forgalomnövekedés jelentős eredmény, hanem az is, hogy 32 milliárd forintot fordított hálózatfejlesztésre a cég.

A 2012-ben két üzlettel indult, az elmúlt hat év alatt 174 tagúra bővült franchise hálózat egyértelműen sikertörténetnek számít a SPAR Magyarország életében – olvasható a cég közleményében.

Az üzletág mintegy 1500 embernek ad munkát, éves forgalma pedig meghaladta a 36 milliárd forintot. Tavaly 32 üzlettel bővült a franchise hálózat, melynek köszönhetően új SPAR partnerüzletek várják a vásárlókat – többek között – Budapesten, Adonyban, Dunaújvárosban és Pétfürdőn, illetve OMV-SPAR express nyílt a maglódi, nyékládházi, nyíregyházi és a váci OMV töltőállomásokon.

A magánkereskedők a csatlakozás keretében számos előnyt élvezhetnek: széles áruválasztékot, akár heti hatszori áruszállítást, kiterjedt marketingtámogatást és promóciókat vehetnek igénybe, de a korszerű informatikai rendszert, valamint a SuperShop hűségprogramot is használhatják.

A SPAR saját tulajdonú bicskei húsüzeméből kikerülő, kiváló minőségű, mindig friss és kedvező árú húsok a franchise üzletekben is elérhetőek, újabban pedig az üllői SPAR enjoy. convenience üzem kényelmi termékeivel is gazdagíthatják választékukat.

A cég – a kereskedelmi vállalatok közül egyedülálló módon - 13. havi fizetést biztosít alkalmazottainak és két éve bevezette a SPAR hűségprogramot, amelynek lényege, hogy a vállalatnál eltöltött évekkel egyenesen arányosan nő a béren kívüli juttatások nagysága.

A dolgozók számos kedvező lehetőséggel élhetnek: a saját üzletekben 5 százalék, kiemelt időszakokban (például karácsonykor) pedig 10 százalék engedménnyel vásárolhatnak. Emellett kedvező bankszámlacsomagok, biztosítási csomagajánlatok, alacsony mobiltelefon-előfizetési díjak és kedvezményes üdülési lehetőségek vehetők igénybe valamennyi munkatárs által.

Szeptemberben online kérdőíves elégedettség felmérést végzett a SPAR a munkavállalói körében. Mindenkinek lehetősége nyílt elmondani a véleményét arról, milyen a cégnél dolgozni. Két hét alatt 9 640-en, a vállalatnál dolgozók 79 százaléka osztotta meg a véleményét a SPAR-ról, mint munkáltatóról.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-28 10:13:40
A küszöbön álló uniós intézkedéscsomag újabb lendületet ad az e-számlázás és a számviteli digitalizáció elterjedésének. Amellett ugyanis, hogy kötelezővé válik az e-számla alkalmazása, az EU-s szabályozás kijelöli a számviteli-, adózási- és ezzel összefüggésben az adatszolgáltatási gyakorlatok hosszú távú fejlesztési irányát.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS