Magyarországért is felel a Mars új ellátási főnöke

2022. 08. 03., 20:49

Új közép-európai ellátási láncért felelős vezetőt nevezett ki a Mars, a világ egyik vezető édesség-, élelmiszer- és kisállateledel-gyártó vállalata. Richard Lemerle már a Csehországot, Szlovákiát, Romániát és Magyarországot magába foglaló régióért is felel majd. Új pozíciójában a Mars közép-európai vezetői csapatához is csatlakozik.

Richard Lemerle Sophie Gaspardot váltja, aki ezután regionális projektek vezetéséért lesz felelős.

Richard Lemerle több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik, amelyet különböző regionális és globális pozíciókban szerzett. 2016-ban csatlakozott a Mars olaszországi ellátási láncért felelős csapatához. Négy évvel később a felelősségi köre Dél-Európa több országára is kiterjedt már: Görögország, Málta és Ciprus ellátási láncáért is ő felelt. Munkája során fontos szerepet vállal abban, hogy a szokásos rutinműveleteket új szintre emelje, és többek között arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy az innovatív mesterséges intelligencia által nyújtott lehetőségek segítségével felszámolják azokat a feladatokat, amelyek nem képviselenk hozzáadott értéket.

Vezetésének köszönhetően a Mars dél-európai piaca a digitális váltás élvonalába került. Richard most Közép-Európába is átviszi tapasztalatait, és a Mars dél- és közép-európai ellátási láncért felelős igazgatójaként a csehországi, szlovákiai, magyarországi és romániai ellátási láncért is ő felel majd.

„Az ellátási láncok területén végzett munka több dél-európai piacon is nagyszerű lehetőséget adott arra, hogy tapasztalatot szerezzek több különböző ország ellátási láncának vezetésében, ezért most nagyon várom, hogy minden tudásomat a közép-európai piacokon kamatoztathassam. Jelenleg a legfontosabb feladatom, hogy a csapatomban dolgozó tehetséges munkatársak fejlesztésére összpontosítsak, és segítsem őket abban, hogy fejlődni tudjanak a Marsnál“ mondta Richard Lemerle.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024-06-16 11:00:49
A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS