Vállalkozói klubot nyitott a VOSZ Heves vármegyében

Vállalkozói klubot nyitott a VOSZ Heves vármegyében
2023. 01. 27., 17:49

Első alkalommal várta tagjait a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Heves vármegyei szervezete Páholy elnevezésű rendezvényére január 26-án.

Micski Marianna, a vármegyei szervezet elnöke szerint szükség van vállalkozói klubok működésére, személyes találkozásokra, egymás megismerésére. Olyan beszélgetésekre, jó példák, jó ötletek bemutatására, átadására készülnek, amelyek hatására érezhetik a vállalkozók, hogy létezik a helyi szervezet, s így hozzájuk bármikor lehet fordulni. Alulról építkező formában szeretnék bevonni a vállalkozókat az érdekek feltárásába, s annak magasabb szinten történő érvényesítésébe – írja a heol.hu.

„A VOSZ országos elnökségében is azt az álláspontot képviselem, hogy maradjunk a realitások talaján. Ez pedig azt mondatja, hogy ma a gazdaság motorjai a kis- és középvállalkozások, nem pedig a multik. Ezt az üzenetet, s azt a gondolatot, hogy él és létezik a magyar vidék, szeretnénk erősíteni ezzel a páhollyal is” – fogalmazott a szervezet vármegyei elnöke.

„Az egyik legfontosabb célnak azt tartom, hogy a vállalkozók ismerjék meg egymást személyesen is. Vallom, hogy egri az egrivel tartson össze. Nem hiszek a zoom meetingekben, online tréningekben. A személyes kapcsolatokban hiszek, s vállalkozóként magam is előbb a közvetlen környezetemben keresem az üzleti kapcsolatokat – mondta Micski Marianna.

A VOSZ Páholy első vendége Bárdos András médiaszemélyiség és vállalkozó volt, akit Szabó Gabriella – a páholy állandó háziasszonya – kérdezett a szépasszony-völgyi Ködmön Csárdában.

A későbbiekben is minden páholy vendége olyan ismert ember lesz, aki pódiumbeszélgetés keretében értéket tud adni, hasznosítható ötleteket felmutatni, akár oktató céllal is.

Nemes Róbert felvételén Bárdos András és Szabó Gabriella.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-12-05 10:05:00
Nagyon viszik a lakossági hiteleket az ügyfelek a bankoktól. A személyi kölcsönöknél az idei év mindenképpen rekordot hoz, de a lakáshiteleknél is nagy esély van erre. A babaváró támogatás iránti kereslet is megugrott hirtelen, hajrázhatnak azok, akiknek jövőre már nem jár ebből a nulla százalékos hitelből – derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024-12-04 15:04:00
A karácsonyi időszakban sok cég ad ajándékot munkavállalóinak vagy üzleti partnereinek. Az ajándékozás nem mindig tehető meg adómentesen, ezért fontos ismerni az ajándék adózásának szabályait az ajándékozott személyétől és az ajándék értékétől függően. A legfontosabb szabályokat a Niveus foglalta össze.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

Idén már ötödik alkalommal rendezték meg Az Év Szaloncukra versenyt, amin az összes hazai szaloncukrokat gyártó cukrászda és gyártó szaloncukrai ringbe szállhattak.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS