Újabb kedvezményes zónákkal bővíti szolgáltatását a GreenGo

2020. 06. 24., 13:45

A teljesen elektromos flottát üzemeltető autómegosztó a közel egy éve indult kedvezményes parkolási zónáit a korlátozások feloldásával tovább bővíti, így mostantól több mint 40 helyen lesz már elérhető az alacsonyabb percdíjú parkolás Budapesten és környékén.

2019 nyarán, a budaörsi bővítéssel indult útjára a GreenGo egyedi fejlesztése: a kedvezményes parkolási zóna. Azóta a felhasználói igényeknek megfelelően többször megtoldották az alacsonyabb parkolási díjazású területeket, és ezzel már nem csak a fővárost, de a környező településeket, mint például Budakeszit, Gyömrőt és Mogyoródot is pénztárcabarát módon látogathatják a GreenGozók.

Az utóbbi hónapokban a megszokott tavaszi kirándulások elmaradtak a járványhelyzet következtében. Nem csak a járműmegosztó szolgáltatások voltak adott területhez kötve, legtöbben szintén egy helyen, az otthonukban tartózkodtak a kijárási korlátozások miatt. A veszélyhelyzet feloldásával azonban az e-carsharing cég is lépett: a Budapesten és környékén élők mobilitását biztosítva a jelenleg 25 helyen működő kedvezményes parkolási területeket közel 20 újabb zónával egészítették ki.

„Mi is folyamatosan követjük az autóhasználati szokásokat, de közösségi közlekedési szolgáltatás révén a felhasználóinknak is mindig volt beleszólása abba, mely területeken bővítsünk, és ez a kedvezményes parkolás esetén sincs máshogy. A közösségi oldalunkon jelenleg is zajlik egy szavazás arról, merre szeretnék használni a GreenGokat. Amire a legtöbb szavazat érkezik, azt megvalósítjuk!” – ismertette Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezető igazgatója.

Elmondta azt is, hogy az újabb bővítéseket továbbra is a népszerű találkozó- és kirándulóhelyek, illetve városközpontok környékén alakították ki, így már lehetőség van alacsonyabb parkolási percdíjjal utazni Visegrádra, Gödöllőre, de akár a Veresegyházi Medveotthonban és az Alcsúti Arborétumban is sétálhatnak a greengózók. Azoknak sem kell aggódniuk, akik a főváros vonzáskörzetébe járnak bevásárolni: többek között a Savoya Parkban, a soroksári és a dunakeszi bevásárlóközpont területén is új zónákat hoztak létre.

A GreenGo applikációban ezeket a kedvezményes parkolási zónákat kék színnel jelzik a zöld zónahatárok mellett. Ezeken a kékkel kiemelt területeken kedvezőbb tarifákkal számolhatnak a GreenGozók. A kedvezményes zónákban bérlés zárására nincs lehetőség, az autó mindvégig a parkolást elindító felhasználó nevén marad. Így legyen szó túrázásról a Hármashatár-hegyen, nagybevásárlásról a budaörsi bevásárlóközpontban, esetleg egy romantikus estéről Gödöllőn vagy a Normafán, nem kell aggódni amiatt, hogy autó nélkül marad a felhasználó.

A GreenGo csapata azonban felhívja a figyelmet arra, hogy a kék zónák esetén mindig ügyeljenek a töltöttségre a bérlők. Amennyiben nem szeretnének útközben tölteni, vagy erre nincs is lehetőség, akkor a bérlés kezdetén már olyan járművet válasszanak, amivel visszaérnek a zöld zóna területére.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-22 12:30:59
Ahhoz, hogy a nyári sörünk igazán frissítő legyen, a komló adta aromák elengedhetetlenek. Ez a növény azonban nem csak a kedvenc alkoholos italunk fűszere – ennél sokkal izgalmasabb.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS