Szigorúbb higiéniai előírásokkal és kedvezményekkel indította a novembert a SHARE NOW

2020. 11. 07., 17:00

A koronavírus-járvány második hullámának eldurvulásával sem állhat meg teljesen az élet Budapesten, ezért a pedagógusok és előfizetői számára kedvezményesen teszi hozzáférhetővé rendszeresen fertőtlenített járműveit a SHARE NOW autómegosztó.

A legnehezebb körülmények között is adódhatnak halasztást nem tűrő ügyek, amelyek elintézéséhez a városi közlekedést kell használnunk. Mivel a tapasztalatok szerint messziről érdemes elkerülni azokat a helyeket, ahol sok ember zsúfolódhat össze, jó alternatívát jelenthet a helyváltoztatásra a SHARE NOW 270 autóból álló flottája.

Különösen érvényes ez a reggeli és a délutáni csúcsidőszakra, de a főváros nagy részét lefedő működési zónában fellelhető gépkocsik akkor is praktikus megoldást jelenthetnek, ha szeretnénk időben, az éjféltől érvényes kijárási korlátozás életbe lépéséig hazaérni. Az autókat akár néhány percre is elviheti bárki, aki elmúlt 18 éves, legalább egy éve van érvényes jogosítványa, rendelkezik érvényes e-mailcímmel és okostelefonnal, és utóbbira letölti a SHARE NOW applikációt.

„A gyalog is kényelmes távolságban lévő, könnyen elérhető gépkocsikra épülő, úgynevezett free-floating rendszerű autómegosztás a szükséges rugalmasságot kínálja a változó mobilitási igényekhez, akár saját autó nélkül is” – vélekedik Buday Bence, a SHARE NOW magyarországi ügyvezető igazgatója. (Az Üzletem Buday Bencével készített interjúját IDE KATTINTVA olvashatja.)

A szakember szerint a COVID-19 első hulláma az egész világon átírta a mobilitási szokásokat. A német Szövetségi Oktatási és Kutatási Minisztérium (BMBF) augusztusi tanulmányából az derül ki, hogy pandémia idején az emberek lényegesen nyitottabbá váltak a rugalmas, egyéni és biztonságos megoldásokra. Nem véletlen, hogy az első tavaszi sokkot követően Európa szerte 45 százalékkal többen használtak közösségi autókat, mint egy évvel korábban.

Tekintettel az ismételten romló járványhelyzetre, novemberben a SHARE NOW kedvezményekkel teszi még hozzáférhetőbbé a városon belüli közlekedés rugalmas, kényelmes és biztonságos alternatíváját: SHARE NOW Pass előfizetőinek felhasználható kreditben írja jóvá a befizetett havidíj összegét.

Az autómegosztócég apró figyelmességgel szeretné megkönnyíteni a tanárok életét: az elektronikus levélcímükön regisztráló budapesti pedagógusoknak egyszeri, négyezer forintos kreditjóváírást ajánl fel. „A tanárokra kiemelt felelősség hárul jelenleg, és bár tudjuk, hogy minden mobilitási igényt nem tudunk kiváltani, azt reméljük, hogy egyes helyzetekben megkönnyítjük számukra a biztonságos közlekedést” – tette hozzá Buday Bence.

A SHARE NOW természetesen az egészség megőrzésére is kiemelten figyel: a gépkocsikat rendszeresen fertőtlenítik a GraboSept Surface felületfertőtlenítővel, amely az autómegosztócég magyarországi üzemeltetője, a Wallis Csoport tulajdonában lévő Graboplast gyárában készül – hasonlóan a járművekben elhelyezett GraboSept kézfertőtlenítőkhöz. Ami pedig a maszkot illeti: annak viselését a SHARE NOW kifejezetten ajánlja az autókban az ügyfelek fokozott biztonsága érdekében.

A megosztott autók használatával nem csupán a fizikai kontaktusok száma csökkenthető: ezzel a megoldással mérsékeljük a dugókat és az elfoglalt parkolóhelyek számát, hiszen egy autómegosztó szolgáltatásaként használt gépjármű a tapasztalatok szerint akár 5-8 magántulajdonban állót vált ki a forgalomban. Ha pedig a SHARE NOW elektromos járműveibe szállunk be, azzal a károsanyagkibocsátást is csökkenthetjük.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-28 09:40:00
A beruházások volumene 2023 III. negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva 12,1 százalékkal csökkent, az előző negyedévhez képest – szezonálisan kiigazítva – 2,2 százalékkal mérséklődött – tájékoztatott a statisztikai hivatal.
2023-11-27 19:00:33
A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.
2023-11-27 18:10:00
Hagyatéki ügyekben előfordulhat, hogy az örökös vagy más érdekelt a hagyatéki tárgyaláson személyesen nem tud megjelenni, de szeretné, hogy valaki képviselje. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szabó Gergely ügyvéd foglalta össze.
2023-11-27 16:10:00
A személyszállító járművek javítása, karbantartása vagy üzemanyag‑tankolása céljából megtett utak során felhasznált gázolaj nem tartozik a „motorhajtóanyagként felhasznált kereskedelmi gázolaj” fogalma alá – jelentette ki a Tüke Busz vs. NAV ügyben hozott ítéletében az Európai Bíróság.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS