Még több reklám kerül a YouTube-ra

2020. 07. 14., 10:45

Júliusban új hirdetéskezelési szabályokat alkalmaz a YouTube: ez kedvez a pénzre vágyóknak, a reklámokat nem kedvelő nézők viszont nem örülhetnek.

A YouTube felületén különféle hirdetések tarkítják a videókat. Találkozhatunk reklámokkal az általunk választott videó elején, a videók után, valamint a lejátszó felületbe beugró ablakok formájában is.

A Kreatív Online szerint van egy kifejezetten idegesítő módszer is. Arról a lehetőségről van szó, amelyet a YouTube eddig a 10 percnél hosszabb videóknál engedélyezett. Itt ugyanis a feltöltők megadhatták, hogy a videó lejátszását középen is megszakíthassa egy rövid reklámfilm.

Most a videóközi hirdetés két fokozattal agresszívabb lesz. A YouTube az időkorlátot leviszi két perccel, vagyis már akár egy 8 perces videóban is megjelennek majd féltávnál hirdetések.

A beszúrt reklámokat a feltöltőnek kellett engedélyeznie, most ez megváltozik, és minden feltöltött videó esetén automatikusan bekapcsolt állapotban lesz ez az opció, amit mindenki maga kapcsolhat ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS