Magyar top 10-ben a Mercarius Flottakezelő

2019. 12. 17., 08:00

Újabb elismerésben részesült a Mercarius Flottakezelő, ezúttal a Concorde MB Partners top 100 magyar vállalkozás listájára került fel. A cég a 10 legnagyobb növekedést felmutató vállalat között szerepel, a rangsorban egyedülálló módon nem építőipari cégként.

A Concorde MB Partners negyedik alkalommal készítette el top 100-as listáját, amely a hazai tulajdonú nagyvállalatokkal és azok értékével foglalkozik. Becsült cégérték alapján a Mercarius Flottakezelő nemcsak újra felkerült a listára, de a legnagyobb növekedést produkáló vállalatok között az előkelő 7. helyet foglalja el.

2018-as egyéni teljesítményeket tekintve az építőipari cégek elsöprő többségben vannak, míg a Mercarius Kft. az egyetlen, amely szolgáltatóipari szereplőként van jelen a legmagasabb árbevétel-növekményt elérők rangsorán. 

A cég által kihelyezett autók száma idén átlépte az 5000-et, árbevétele és eredményessége is folyamatosan javul az előző évekhez képest.

A Forbes „100 legnagyobb 100 százalékban magyar cég” összeállításába idén először került be a legnagyobb hazai tulajdonú flottakezelő, ennek ellenére a lista első felében tudott helyet foglalni magának, a 49. helyet megszerezve. 

 „Nagyon büszkék vagyunk a sikerekre, az igazi kihívás mégis abban rejlik, hogy ezt képesek vagyunk-e fenntartani, sőt fokozni. A 2017-es BÉT50 összeállítás után tavaly több területen sikerült tovább lépnünk, a legfontosabb azonban mégis az, hogy szolgáltatásaink minősége változatlan, és ennek köszönhetően az ügyfél-elégedettség továbbra is kimagasló. A jövőben arra fogunk törekedni, hogy pozíciónkat megtartsuk, illetve javítsuk, ehhez pedig továbbra is az üzlet- és szolgáltatásfejlesztésen keresztül vezet az út” – mondta Koleszár Róbert, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.

„Jó érzés látni, hogy az elmúlt évek kemény munkájának gyümölcse mostanra beérett. Ebben egyszerre volt kulcsszerepe a következetes és rugalmas üzletpolitikánknak és egyedi szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésének. Úgy gondoljuk, hogy a Mercarius Flottakezelő képes a legnagyobb értékeit kamatoztatni, a munkatársak elkötelezettségét és kiemelkedő csapatmunkáját” – tette hozzá az elismerések kapcsán Szűcs László, a Mercarius Flottakezelő társtulajdonosa.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.
2024. 03. 04., 13:25
epizód: 2024 / 5   |   hossz: 25:08
A home office elterjedésével és a munkához való viszonyunk változásával átalakult a hozzáállásunk az öltözködéshez, pedig a „business look” törvényei állandók, ahogy a kapcsolatépítésben betöltött szerepe is. Frank Patrícia stylist, stílus- és színtanácsadó szerint bár a formális öltözködés megőrizte a jelentőségét jó néhány – például pénzügyi és jogi – területen, a kreatívabb üzletágakban mostanra inkább egyfajta laza elegancia érvényesül. Ebben az esetben sem mindegy viszont, hogy milyen hatást váltunk ki a potenciális partnerünkből vagy munkáltatónkból a kritikusan fontos első hét másodpercben. Nagy üzletek és karrierek torpanhatnak meg, egyébként jól betartható, csak éppen nem túl közismert megjelenési szabályok figyelmen kívül hagyása miatt. Te ne kövesd el ugyanezt a hibát – Frank Patrícia itt segít!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS