Kedvezményesen használhatják a SHARE NOW autóit a budapesti tanárok

2020. 11. 11., 16:45

Akár 50 percnyi ingyenes utazás is kijön abból a négyezer forintból, amelyet leautózható kredit formájában ír jóvá a budapesti tanároknak a SHARE Now. A 270, rendszeresen fertőtlenített járműből álló flottát üzemeltető autómegosztó cég levélben értesítette a lépésről a Pedagógusok Szakszervezetét.

A kötelező elvárásokon (nagykorúság, érvényes és legalább egy éves jogosítvány, érvényes e-mailcím és okostelefon, rajta a letöltött SHARE NOW applikáció) túl mindössze elektronikus levélben történő regisztrációt kér a novemberben induló pedagóguskedvezmény érvényesítéséhez a SHARE NOW.

Az autómegosztó cég ezt követően 4000 forintot ír jóvá fejenként kredit formájában a sikeresen jelentkező budapesti pedagógusoknak, akik akár 50 percnyi ingyenes autózásra is fordíthatják ezt az összeget.

„A városi mobilitás a járványhelyzet rosszabbra fordulásával sem szorul teljesen háttérbe: mindig lesznek olyan helyzetek, amelyekben a városi közlekedésre kell támaszkodunk, és ez fokozottan érvényes a tanárokra, akiknek jó része továbbra is bejár a munkahelyére” – mondja Buday Bence.

A SHARE NOW magyarországi ügyvezető igazgatója, akivel IDE KATTINTVA olvashatja az Üzletem.hu interjúját, hozzáteszi: a cég felajánlása nem képes ugyan minden igényt kielégíteni, azonban egy fokkal könnyebbé és jóval biztonságosabbá teszi a helyváltoztatást, ezért a lehetőségről levélben informálták a Pedagógusok Szakszervezetének elnökségi tagjait.

A felhasználók biztonságára kiemelten ügyelő SHARE NOW rendszeresen fertőtleníti az autókat, amelyekben a kézfertőtlenítő is része az alapfelszereltségnek. Az autómegosztó cég arra biztatja ügyfeleit, hogy vezetés közben is hordjanak maszkot, saját egészségük megóvása és a mások biztonsága érdekében. A 270 járműből álló flotta autóival mérsékelhető a fizikai kontaktusok száma, ha pedig elektromos meghajtású gépkocsit választunk, azzal a károsanyagkibocsátást is csökkenthetjük.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-28 09:40:00
A beruházások volumene 2023 III. negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva 12,1 százalékkal csökkent, az előző negyedévhez képest – szezonálisan kiigazítva – 2,2 százalékkal mérséklődött – tájékoztatott a statisztikai hivatal.
2023-11-27 19:00:33
A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.
2023-11-27 18:10:00
Hagyatéki ügyekben előfordulhat, hogy az örökös vagy más érdekelt a hagyatéki tárgyaláson személyesen nem tud megjelenni, de szeretné, hogy valaki képviselje. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szabó Gergely ügyvéd foglalta össze.
2023-11-27 16:10:00
A személyszállító járművek javítása, karbantartása vagy üzemanyag‑tankolása céljából megtett utak során felhasznált gázolaj nem tartozik a „motorhajtóanyagként felhasznált kereskedelmi gázolaj” fogalma alá – jelentette ki a Tüke Busz vs. NAV ügyben hozott ítéletében az Európai Bíróság.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS