Így támogathatunk ügyeket a PayPal segítségével

2020. 11. 26., 10:45

A Generosity Network nevű szolgáltatásban különböző opciókat adhatunk meg, hogy milyen módon támogatnánk számunkra fontos ügyeket.

A PayPal elindította szolgáltatását, a Generosity Networköt, amelyen keresztül bárki adományozhat nagyobb összeget, de rendszeres támogatást is beállíthat – írja a Computerworld.

Bárki létrehozhat egy célt, amire gyűjteni szeretne: ez lehet jótékonysági gyűjtés, például egészségügyi beavatkozásra kért támogatás, vagy egy vállalkozás beindításához, életben tartásához szükséges összeg.

A maximálisan kérhető összeg 20 ezer dollár (6 millió forint), a kampány pedig 30 napig tarthat.

A szolgáltatás előnye, hogy közvetlenül összekapcsolható a PayPal fiókunkkal, így tranzakciós költségek nélkül tudunk adományozni a legnagyobb jótékonysági szervezeteknek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS