Három kisfilmen a Richter a Nőkért program idei folytatása

2019. 03. 07., 13:15

A Richter Gedeon gyógyszergyár által tavaly indított Richter Főnix Közösség idén is bemutat három olyan nőt, akinek a története inspirálhat másokat.

A 2018 februárjában – a Richter a Nőkért program elemeként – életre hívott Richter Főnix Közösség egyik célja, hogy a programban bemutatott nők, akik nem csak felálltak egy nehéz helyzetből, hanem beszélni is mertek róla, másokat is inspiráljanak – írja a Kreatív Online, a gyógyszercég közleménye alapján.

Idén a Richter Főnix Közösség három nő sikeres újrakezdés-történetével bővül. A kisfilmek tavasztól láthatók a Richter a Nőkért Facebook-oldalán. A program védnöke továbbra is Szekeres Pál, olimpiai bronzérmes, paralimpiai bajnok vívó, valamint a megvalósításban alkotóként ezúttal is szerepet vállaló Jakupcsek Gabriella televíziós.

A Merlin Communications a Richterrel és a rendezővel egyetértésben a filmeket idén is úgy szerette volna elkészíteni, hogy azok mindegyike egy-egy mini dokudrámaként is megállja a helyét. 2019-ben a koraszüléshez, a stroke-hoz és a látás elvesztéséhez kapcsolódnak a történetek.

A filmeket magyarázó szövegek és animációk kísérik, a főszereplőkön kívül pedig a történetek egyes mellékszereplői is megszólalnak.

A történetek főhősei helyismeretükkel, kapcsolatrendszerükkel nagy mértékben segítették a produkciót, ha kellett, stúdiót kerítettek helyben, a szállás és az étkezés megszervezésében is segítettek.

(A fotó illusztráció.)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-01 19:11:00
Niki, a frissen kiképzett szolgálati kutya és egy csomagvizsgáló röntgen is segíti a NAV munkáját a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS