Emlékezetesnek tartják a fókuszcsoportok a Theodora új image-filmjeit

2020. 08. 13., 13:00

A Balaton-felvidék elevenedik meg a Theodora ásványvíz legújabb image-filmjeiben. Az egyik legrégebbi hazai márka időutazásra hívja a fogyasztókat a Fastbridge által megálmodott korokba

A filmekből inspirálódva a közösségi média csatornákon a különleges Balaton-felvidéki tájhoz kapcsolódó további legendák is megjelentek, ezáltal népszerűsítve a Theodora márka ikonikus és egyedi történetét – írja a Kreatív Online.

„Az általános image filmek eltűnő korszakában mindezt a történetmesélés bevált eszközeivel egy igazán emlékezetes módon igyekeztünk megtenni, miközben a nézőket szorosan a márkához köthető és csak általa elmesélhető világokba repítettük vissza” – mondta van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetője.

„Egy márka múltja sokszor kevésbé izgalmas, mint ahogyan azt saját magáról gondolja. Szerencsére az egyébként is sok mítosz által körüllengett Balaton-felvidék mélyéről eredő Theodora ásványvíz nem ilyen” – egészítette ki Tőrös Balázs, a Fastbridge vezetője.

A filmeket elkészítésük előtt és megjelenésüket követően is fókuszcsoportos kutatásnak vetették alá, ahol a második körben egyértelműen és szinte egyöntetűen olyan visszajelzések érkeztek, hogy az átlagos TV reklámoknál egyedibb, emlékezetesebb és mégis a márkáról sokat elmondó kreatív tartalom készült.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-26 18:43:00
Magyarországon is óriási lehetőséget látnak a dróntechnológiában, amelynek számszerűsítették a várható hatékonyságát: a GDP-növelő hatása 280 milliárd forint, a potenciális új munkahelyek száma közel 18 ezer fő.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS