Emlékezetesnek tartják a fókuszcsoportok a Theodora új image-filmjeit

2020. 08. 13., 13:00

A Balaton-felvidék elevenedik meg a Theodora ásványvíz legújabb image-filmjeiben. Az egyik legrégebbi hazai márka időutazásra hívja a fogyasztókat a Fastbridge által megálmodott korokba

A filmekből inspirálódva a közösségi média csatornákon a különleges Balaton-felvidéki tájhoz kapcsolódó további legendák is megjelentek, ezáltal népszerűsítve a Theodora márka ikonikus és egyedi történetét – írja a Kreatív Online.

„Az általános image filmek eltűnő korszakában mindezt a történetmesélés bevált eszközeivel egy igazán emlékezetes módon igyekeztünk megtenni, miközben a nézőket szorosan a márkához köthető és csak általa elmesélhető világokba repítettük vissza” – mondta van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetője.

„Egy márka múltja sokszor kevésbé izgalmas, mint ahogyan azt saját magáról gondolja. Szerencsére az egyébként is sok mítosz által körüllengett Balaton-felvidék mélyéről eredő Theodora ásványvíz nem ilyen” – egészítette ki Tőrös Balázs, a Fastbridge vezetője.

A filmeket elkészítésük előtt és megjelenésüket követően is fókuszcsoportos kutatásnak vetették alá, ahol a második körben egyértelműen és szinte egyöntetűen olyan visszajelzések érkeztek, hogy az átlagos TV reklámoknál egyedibb, emlékezetesebb és mégis a márkáról sokat elmondó kreatív tartalom készült.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-09-23 11:30:00
A Komáromban készült és nyár elején a Dunán, majd a Sió-csatornán a Balatonhoz szétszerelt állapotban eljuttatott hajók közül egy kompot és egy katamaránt már sikerült összeszerelni, de még hátravan a beüzemelés, a hatósági szemlék, és a személyzet betanítása – tájékoztatott Veigl Gábor, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója.
2023-09-22 19:22:00
Szeptember 21-én hatályba lépett a chipekről szóló európai jogszabály, amelynek célja, hogy a félvezető-technológiák és -alkalmazások terén biztosítsa az EU ellátásbiztonságát, rezilienciáját és technológiai vezető szerepét.
2023-09-22 15:22:03
Számos, egymást kiegészítő technológia fejlődésének köszönhetően az Internet of Things (IoT) egyre gyorsuló növekedési pályán halad. Az 5G megjelenése zökkenőmentesebb végfelhasználói élményt biztosít a nagyobb számú összekapcsolt eszköz számára – állítják a Deloitte szakértői.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS