Emlékezetesnek tartják a fókuszcsoportok a Theodora új image-filmjeit

2020. 08. 13., 13:00

A Balaton-felvidék elevenedik meg a Theodora ásványvíz legújabb image-filmjeiben. Az egyik legrégebbi hazai márka időutazásra hívja a fogyasztókat a Fastbridge által megálmodott korokba

A filmekből inspirálódva a közösségi média csatornákon a különleges Balaton-felvidéki tájhoz kapcsolódó további legendák is megjelentek, ezáltal népszerűsítve a Theodora márka ikonikus és egyedi történetét – írja a Kreatív Online.

„Az általános image filmek eltűnő korszakában mindezt a történetmesélés bevált eszközeivel egy igazán emlékezetes módon igyekeztünk megtenni, miközben a nézőket szorosan a márkához köthető és csak általa elmesélhető világokba repítettük vissza” – mondta van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetője.

„Egy márka múltja sokszor kevésbé izgalmas, mint ahogyan azt saját magáról gondolja. Szerencsére az egyébként is sok mítosz által körüllengett Balaton-felvidék mélyéről eredő Theodora ásványvíz nem ilyen” – egészítette ki Tőrös Balázs, a Fastbridge vezetője.

A filmeket elkészítésük előtt és megjelenésüket követően is fókuszcsoportos kutatásnak vetették alá, ahol a második körben egyértelműen és szinte egyöntetűen olyan visszajelzések érkeztek, hogy az átlagos TV reklámoknál egyedibb, emlékezetesebb és mégis a márkáról sokat elmondó kreatív tartalom készült.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS