Élő kapcsolat a közösséggel

Élő kapcsolat a közösséggel
2021. 12. 09., 08:30

Jelen lenni a mindennapokban, segítséget nyújtani a pénzügyi háttér megteremtésében: az UniCredit Banknál ezzel támogatjuk ügyfeleinket. Ennek kapcsán kiemelt figyelmet fordítunk a helyi közösségekkel való kapcsolat ápolására is – ezért vesz részt a bank a tehetségeket elismerő Megyei Prima Díjak átadásában is.

A VOSZ megyei szervezetei által 2005 óta évente átadott Megyei Prima Díjakkal a szervezők a kultúra, a tudomány és a sport jeles helyi képviselőit ismerik el, az összes magyarországi megyében. A díjakat a helyi közösség jelölése alapján osztják ki három főkategóriában, de további kategóriákban is osztanak ki elismeréseket, míg az összes résztvevő emlékplakettet kap.

A különleges helyszíneken megrendezett megyei rendezvények óriási élményt jelentenek a résztvevőknek. A program hasonlóképpen zajlik le: a helyi tehetségek műsora után kerül sor az egyes főkategóriák legjobbjait elismerő díjak átadására. Összesen hárman kapják meg a Megyei Prima Díjat. A díjjal járó anyagi elismerés is a helyi összefogást tükrözi, hiszen a közösség tagjaiként az önkormányzatok, a VOSZ és vállalatok – köztük az UniCredit Bank mint a VOSZ kereskedelmi partnere – járulnak hozzá a díj összegéhez. A díjátadót állófogadás és jó hangulatú, kötetlen beszélgetés követi a résztvevők, a díjazottak és a meghívott vendégek között.

Bankunk számára kiváló lehetőséget jelent az évente megrendezett esemény arra, hogy ápoljuk a meglévő kapcsolatokat a helyi közösséggel, a vállalatok képviselőivel, illetve újakat alakítsunk ki a rendezvényt kísérő kötetlen beszélgetések során. Mert akár cégekről, akár magánszemélyekről van szó, a hosszú távú együttműködés alapját a kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolat jelenti – ennek megteremtésére, elmélyítésére kiváló alkalmat biztosítanak a Magyar Prima Díjakhoz kapcsolódó támogatói feladatok és a díjátadó estek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-04 22:40:00
A hivatal kilencedikként csatlakozik a blokklánc hálózathoz az EUIPO, Portugália, Észtország, Málta, Lengyelország, Olaszország, Lettország és Görögország után, így a publikus hazai adatok is ezen a rendszeren keresztül lesznek elérhetők az Európai Unió védjegy- és designoltalmi adatbázisában.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS