Élő kapcsolat a közösséggel

Élő kapcsolat a közösséggel
2021. 12. 09., 08:30

Jelen lenni a mindennapokban, segítséget nyújtani a pénzügyi háttér megteremtésében: az UniCredit Banknál ezzel támogatjuk ügyfeleinket. Ennek kapcsán kiemelt figyelmet fordítunk a helyi közösségekkel való kapcsolat ápolására is – ezért vesz részt a bank a tehetségeket elismerő Megyei Prima Díjak átadásában is.

A VOSZ megyei szervezetei által 2005 óta évente átadott Megyei Prima Díjakkal a szervezők a kultúra, a tudomány és a sport jeles helyi képviselőit ismerik el, az összes magyarországi megyében. A díjakat a helyi közösség jelölése alapján osztják ki három főkategóriában, de további kategóriákban is osztanak ki elismeréseket, míg az összes résztvevő emlékplakettet kap.

A különleges helyszíneken megrendezett megyei rendezvények óriási élményt jelentenek a résztvevőknek. A program hasonlóképpen zajlik le: a helyi tehetségek műsora után kerül sor az egyes főkategóriák legjobbjait elismerő díjak átadására. Összesen hárman kapják meg a Megyei Prima Díjat. A díjjal járó anyagi elismerés is a helyi összefogást tükrözi, hiszen a közösség tagjaiként az önkormányzatok, a VOSZ és vállalatok – köztük az UniCredit Bank mint a VOSZ kereskedelmi partnere – járulnak hozzá a díj összegéhez. A díjátadót állófogadás és jó hangulatú, kötetlen beszélgetés követi a résztvevők, a díjazottak és a meghívott vendégek között.

Bankunk számára kiváló lehetőséget jelent az évente megrendezett esemény arra, hogy ápoljuk a meglévő kapcsolatokat a helyi közösséggel, a vállalatok képviselőivel, illetve újakat alakítsunk ki a rendezvényt kísérő kötetlen beszélgetések során. Mert akár cégekről, akár magánszemélyekről van szó, a hosszú távú együttműködés alapját a kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolat jelenti – ennek megteremtésére, elmélyítésére kiváló alkalmat biztosítanak a Magyar Prima Díjakhoz kapcsolódó támogatói feladatok és a díjátadó estek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS