Hamarosan startol az OTP-vezér lányának turisztikai appja

2019. 04. 01., 13:15

Április 15-én Barcelonában, Londonban és Budapesten egyszerre indul élesben a Like Locals turisztikai app, Constantinos Los és Csányi Gabriella vállalkozása.

„Ingyenes városi sétaútvonalakat kínálunk a helyiektől, akik a legjobban ismerik a várost” – ez a Like Locals üzleti koncepciójának lényege.

A szolgáltatás külföldieket céloz meg, turistákat, akik például Budapestet szeretnék felfedezni, és jobban megismerni a helyiek tippjei alapján – írja a Forbes.hu.

Kezdetben hárman dolgoztak az üzleti és technológiai fejlesztésen, mára ketten – Csányi Gabriella mellett Constantinos Los – maradtak tulajdonosként. Az eddig befektetett 200 ezer eurót (64 millió forintot) a két tulajdonos adta össze, ahogy Gabriella fogalmaz: a rá eső részben apja (Csányi Sándor OTP-vezér) segítette.

Ingyenes túrákat, városi sétákat, konkrét útvonalakat kezdtek összegyűjteni, amiből mostanra különböző kategóriák mentén strukturált, könnyen bejárható, máshol nem elérhető útvonalakat állítottak össze. Minden útvonalnál ott van az ajánló profilja és egy rövid bemutatkozás.

Londonban, Barcelonában és Budapesten első körben 30-30 útvonalat kínálnak időtartam jelöléssel, ajánlással, hogy mikor ideális végigjárni azokat, minden esetben minimum öt látnivalóval, megállóval.

Budapesten az induláskor a belvárosi útvonalakra koncentrálnak.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 20., 16:40
Nem jellemezte magas cégfluktuáció a faipari szektort 2022-ben, alapvetően stagnált az itt működő cégek száma. Az egyéni vállalkozók köre tavaly közel 100 fővel tovább csökkent. A jövő rövidtávon várhatóan nem hoz jelentős kiugrást, 2023-ban csökkenő cégszámmal érdemes számolni – írja elemzésében az Opten.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-21 19:13:00
Ha Önnek van a feltételeknek megfelelő, eladó kutyája és részt kíván venni a NAV április hónapban tervezett kutyavásárán, akkor 2023. április 12-ig küldjön előzetes ajánlatot!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS