11 kategóriában díjazták az üzleti turizmus legjobbjait

2023. 06. 15., 11:23

Idén 13. alkalommal adták át a Business Excellence díjat az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóinak – közölte a díjat alapító Business Traveller Hungary magazin.

A díjakat 10+1 kategóriában osztották ki a magazin olvasói, üzleti partnerei és a szakma képviselőinek online szavazatai alapján. Idén is olyan piaci szereplők teljesítményét ismerték el, amelyek szolgáltatásuk színvonalával kiemelkedtek versenytársaik közül és hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A legjobb budapesti business hotelnek a Hotel Moments Budapestet választották. A legjobb vidéki business hotel a Hunguest BÁL Resort­ lett. A legjobb budapesti rendezvényhelyszín díjat a Haris Park kapta, a vidékit a balatonfüredi LUA Resort.

A legjobb üzleti utaztató elismerést a Jet Travel vehette át. Az új piaci szereplő kategória szakmai győztese a White Raven Skybar & Lounge, Hilton Budapest lett. Legfenntarthatóbb üzleti turisztikai szolgáltatás szakmai győztese elismerést a GreenGo Car Europe kapta.

Gál Pál Zoltán, a magazint kiadó Turizmus Kft. ügyvezetője azt emelte ki, hogy a korábbi évek hagyományos díjkategóriái mellett az idei évben újonnan alapított kategóriaként elismerést kapott a magyar turisztikai piac növekedéséhez leginkább hozzájáruló, Magyarországon szervezett nemzetközi üzleti esemény, a legmegbízhatóbb, legmagasabb színvonalú üzleti catering szolgáltató, illetve különdíjasként a legzöldebb üzleti szolgáltatást biztosító üzleti turisztikai szolgáltatás is.

A legjobb Magyarországon szervezett nemzetközi üzleti esemény kategória szakmai győztese a 19. FINA Világbajnokság, a legjobb üzleticatering-szolgáltató kategória szakmai győztese pedig az Eventrend Group. (MTI)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS