Zuckerbeg két évet késett a Facebook-posztjával

2019. 03. 08., 14:00

A Facebook el fog mozdulni a privát kommunikáció irányába fog elmozdulni, erősítik a titkosítás mértékét, összefésülik a Messengert és a Whatsappot, és önmegsemmisítő posztokat is engedélyezni fognak a jövőben – írja Mark Zuckerberg FB-főnök a saját oldalán.

Mark Zuckerberg szerint a Facebook-birodalom egyik leggyorsabb tempóban növekvő platformja a zártkörű kommunikáció (titkos csoportok Facebookon, group chatek a Messengeren és Whatsappon – olvasható a Kreatív Online-on.

A Facebook vezéra azt írja: A privát kommunikáció egyre fontosabb a nyílt platformokhoz képest", a zártan kezelt adatok pedig szabadságot adnak az embereknek, hogy önmagukat adhassák.

Zuckerberg szerint „újra és újra megmutatjuk, hogy képesek vagyunk olyan eszközöket fejleszteni, amelyeket valóban akarnak az emberek, mint például a Facebook Stories (a 24 óra után eltűnő kép- vagy videóstátusz).

Az automatikusan megsemmisülő posztok és a nagyobb fokú titkosítás jót tehet a Facebook hírnevének. Azzal, hogy egy idő után már nem tárol bizonyos posztokat a cég, a hatósági nyomásgyakorlás is csökkenhet.

Bár a legtöbb szakértő örül a változásoknak, sokan megjegyezték, hogy ennek a posztnak legalább két éve kellett volna megszületnie, és nem most, az adatlopási botrányok után.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 26., 09:26
Siker volt megnyerni az első nagy ügyfeleket, a nagyobb, hosszú távú tendereket, a hazai és külföldi díjakat. A legnagyobb siker mégis az, hogy a mindennapokban azzal foglalkozhatok, ami érdekel és amit szeretek – mondta az Üzletemnek Mezei Georgina, a Morselli Employer Branding Ügynökség társalapító ügyvezetője.
2023-09-28 09:50:00
Elkészült a Vállalkozói Információs Portállal (VALI) integráltan működő Forrástérkép elnevezésű alkalmazás, amely a finanszírozási lehetőségek bemutatásával segíti a vállalkozásokat, főként a mikro- és kisvállalkozásokat – tájékoztatott az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS