Üzemanyagár-monitoring rendszert élesítettek Romániában

2019. 07. 02., 12:30

Üzemanyagár-figyelő rendszert indított útjára a román Versenytanács, amely szerint az online platformmal akár az energiahordozó árának csökkenése is elérhető.

Korábbi hasonló kezdeményezésén felbuzdulva internetes árfigyelő rendszert dolgozott ki a romániai Versenyhivatal a kőolajipari termékek számára – írja a Krónika.

A felület segítségével az autósok információt kapnak a legközelebbi töltőállomások elhelyezkedéséről, azok szolgáltatásairól és az üzemanyagárakról.

A fogyasztók számára lehetőség nyílik összevetni a különböző kőolajipari társaságok díjszabását, és a kínálatról szerzett értékes információk birtokában kiválaszthatják, hogy hol lehet a legolcsóbban tankolni.

Az online platformon az OMV Petrom, a Mol, a Rompetrol, a Lukoil, a Socar és a Gazprom társaság valamennyi romániai töltőállomásának kínálata megtalálható. A platform feltünteti az elektromos töltőállomásokat is.

Az árfigyelőt az országos fogyasztóvédelmi hatósággal partnerségben hozták létre, költsége 1,4 millió lejre rúgott.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-09-29 14:20:31
Példaértékű gazdasági ökoszisztémát jelent Zalaegerszegen a felsőoktatás, az ipar, a vállalkozók és az önkormányzat együttműködése, amelynek révén a város régiós jelentőségre tehet szert a járműipari kutatás-fejlesztés terén – hangzott el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által Zala vármegyében a közelmúltban megrendezett elnökségi ülésén.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS