Mitől kedvelhető egy munkahely? Az álláshirdetésekben sorjáznak a jól ismert sallangok: a kihívást jelentő feladatok, önállóság, kreativitás, teljesítményarányos bérezés és a bónuszok. De valóban mindenki szívesen kidolgozná a lelkét is a munkahelyén? És szerethetőbb a rutinszerű munka, ha közben kényelmesen a háttérben lehet maradni, miközben a főnöké a teljes felelősség?
Most egy kutatás segít kideríteni, hogy valójában hogyan viszonyulnak a magyar munkavállalók a mindennapi feladatokhoz, egyáltalán: szeretik-e a munkájukat, vagy minden nap egy végeláthatatlan hétfő? A „Dolgozz boldogabban” felmérés, amelyben most az ön véleményére is kíváncsiak, többek közt arra keresi a választ, hogy mennyire kedvelik a motiváló feladatokat, hogyan állnak a felelősségvállalással, a szabályokkal és a juttatásokkal a magyar munkavállalók. És még arra is lesz kérdés: mit tennének, ha váratlanul egy nagyobb jutalmat kellene szétosztani?
Egy rövid, pár perces kitöltéssel most ön is hozzájárulhat, hogy megtudjuk, valójában szeretik-e a munkájukat a magyarok. Ossza meg a gondolatait! A „Dolgozz boldogabban” kutatás kérdőívét ezen a linket töltheti ki:
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.