Kiderül, szeretik-e a munkájukat a magyarok

Kiderül, szeretik-e a munkájukat a magyarok
2022. 08. 24., 17:03

Mitől kedvelhető egy munkahely? Az álláshirdetésekben sorjáznak a jól ismert sallangok: a kihívást jelentő feladatok, önállóság, kreativitás, teljesítményarányos bérezés és a bónuszok. De valóban mindenki szívesen kidolgozná a lelkét is a munkahelyén? És szerethetőbb a rutinszerű munka, ha közben kényelmesen a háttérben lehet maradni, miközben a főnöké a teljes felelősség?

Most egy kutatás segít kideríteni, hogy valójában hogyan viszonyulnak a magyar munkavállalók a mindennapi feladatokhoz, egyáltalán: szeretik-e a munkájukat, vagy minden nap egy végeláthatatlan hétfő? A „Dolgozz boldogabban” felmérés, amelyben most az ön véleményére is kíváncsiak, többek közt arra keresi a választ, hogy mennyire kedvelik a motiváló feladatokat, hogyan állnak a felelősségvállalással, a szabályokkal és a juttatásokkal a magyar munkavállalók. És még arra is lesz kérdés: mit tennének, ha váratlanul egy nagyobb jutalmat kellene szétosztani?

Egy rövid, pár perces kitöltéssel most ön is hozzájárulhat, hogy megtudjuk, valójában szeretik-e a munkájukat a magyarok. Ossza meg a gondolatait! A „Dolgozz boldogabban” kutatás kérdőívét ezen a linket töltheti ki:

https://bit.ly/3QznGt6

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS