IT-tanfolyamok: nagyon olcsón vagy akár ingyen is tanulhat

2020. 09. 10., 10:45

Egyre nő azoknak az internetes oktatási szolgáltatóknak a száma, amelyek az IT iránt érdeklődőknek kínálnak naprakész tudást. Sok közülük fizetős, de jó néhány olyan is akad, amelyik díjmentes.

Ezek a tanfolyamok nem csak azok számára lehetnek vonzóak, akik pályamódosításon törik a fejüket, hanem azok is profitálhatnak belőlük, akik a legújabb technológiai trendekről szeretnének értesülni – írja a Computerworld.

A Harvard sokfajta oktatási anyagához és programjához biztosít ingyenes online hozzáférést annak érdekében, hogy olyanok is tudást szerezhessenek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy erre a méregdrága csúcsegyetemre járjanak. Szinte nincs olyan IT-téma, ami hiányozna a kínálatból, aki komolyan gondolja a tanulást, ezen a helyen a csillagászati összegű tandíj kifizetése nélkül is harvardi tudást szerezhet.

A Microsoft kurzusain a szoftverház termékeihez és szolgáltatásaihoz kapcsolódó tudást és bizonyítványokat szerezhetünk. A saját ritmusban végezhető oktatási modulok és vizsgák ingyenesek. Ha instruktori szintű képzést szeretnénk, ezt csak a Microsoft Certified Trainereken keresztül érhetjük el, és nem biztos, hogy ezek a minősített oktatók is grátisz kínálják kurzusukat.

Az Alison.com sokféle ingyenes IT-kurzust kínál: palettáján olyan kurrens témák szerepelnek, mint a hálózatkezelés és biztonság, a hardver- és szoftverfejlesztés, a játékkészítés, a szoftvereszközök, az IT-menedzsment, a mobilappok, a szoftvermérnökség, az adattudomány, az adatbázisok és az alapszintű IT-ismeretek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-29 18:16:14
Köszönet illeti a fajtaklubok tagjait, a galambtartókat és a tenyésztőket, hogy óvják a csodát, megőrzik a génállományt, a biológiai sokféleséget és továbbadják az utókornak az állatok szeretetét, a galambász hagyományokat – jelentette ki Nagy István agrárminiszter.
2023-01-29 12:16:15
Európa egyik vezető divatkereső platformjának friss felmérése szerint tavaly bár a magas infláció, a geopolitikai kihívások, az energiaválság és a makrogazdasági eredmények romlása jelentős hatással volt a fogyasztói magatartásra, mégis a forgalom élénkülése volt a jellemző tendencia az ágazatban.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS