Már hivatalos: Magyarországra érkezik az OPPO

2021. 07. 01., 20:30

Az OPPO okoseszköz világmárka bejelentette, hogy az európai terjeszkedés újabb lépéseként megkezdi hivatalos működését Magyarországon, valamint ezzel egyidőben a szlovák és a cseh piacon. A globális mobilkommunikációs-ipar meghatározó szerepelőjének készülékei júliustól válnak elérhetővé a legnagyobb magyarországi távközlési szolgáltatók és a vezető kereskedelmi hálózatok kínálatában.

Az OPPO vezető globális okoseszköz-márka bejelentette, hogy az európai terjeszkedés újabb lépéseként megkezdi hivatalos működését Magyarországon, valamint ezzel egyidőben a szlovák és a cseh piacokon.

A vállalat jelenleg a globális okostelefon-piac negyedik legnagyobb szereplője, és az elmúlt 12 hónapban a pandémia kihívásainak ellenére globálisan 60 százalékkal növelte a leszállított készülékeinek számát. A márka Magyarországon két okostelefon és három vezeték nélküli fülhallgató modellel indul, valamint több népszerű készülékkel és okos-kiegészítővel fogja bővíti kínálatát az idei folyamán. 

„Az OPPO által fejlesztett innovatív technológiák lehetőséget teremtenek, hogy a felhasználók még kreatívabban fejezhessék ki magukat, kapcsolódhassanak és oszthassák meg egymással az életük legfontosabb a pillanatait. Az OPPO Magyarországon való megjelenése fontos eleme az európai piacon való jelenlét kiszélesítésének és az az irányú törekvéseinknek, amely célja, hogy Európa-szerte még több ember számára elérhetővé tegye innovatív megoldásait” – mondta Johnny Zhang, az OPPO regionális elnöke.

Globális erőforrások, élvonalbeli technológiai innováció

Az OPPO jelenleg 6 kontinens, több mint 40 országban van jelen, több mint 40 ezer alkalmazottja van, világszerte 6 technológiai innovációs intézettel, 4 termékfejlesztési K + F központtal, egy londoni design központtal rendelkezik, valamint több mint 7 milliárd dollárt tervez kutatás-fejlesztésre fordítani a következő 3 éves időszakban.

A folyamatosan bővülő globális erőforrás-hálózat lehetővé teszi a márka számára, hogy olyan úttörő technológiákat és termékeket fejlesszen, amelyek előnyeit a felhasználók az egész világon élvezhetik - ilyen például a szupergyors töltés, a jövőbemutató mikroszkopikus fényképezés, vagy a vállalat által kínált 5G technológia. 

Az OPPO az 5G szabványok fejlesztésének globális támogatója, a közelmúltban a Vodafone-nal, a Qualcomm-nal és az Ericssonnal együttműködve fejlesztette és hozta kereskedelmi forgalomba Európa első önálló, alacsony késési idejű, nagysebességű 5G hálózatát (SA), valamint a Thales-szel együttműködve létrehozta a világ első 5G SA-kompatibilis eSIM-jét. Az OPPO elsőként hozott forgalomba 5G okostelefont az európai piacon, valamint a világ 50 vezető szolgáltatójával dolgozik együtt, hogy innovatív technológiai megoldásaink révén felgyorsítsa az 5G technológia elterjedését.

Stratégiai együttműködés a világ vezető hálózati és kereskedelmi szolgáltatóival
 

Az OPPO globális partnerhálózatában több mint 80 vezető hálózati szolgáltatóval és több mint 400.000 kiskereskedelmi üzlettel működi együtt.  Az OPPO egyik legfontosabb stratégiai partnere Google, a két vállalat világszerte dolgozik közösen a termékfejlesztés, marketing, és kereskedelem területén, azzal a céllal, hogy minél több felhasználó élvezhesse az intelligens és összekapcsolt technológiák előnyeit.

Az együttműködés továbbá lehetővé teszi, hogy az OPPO egyedi Android-alapú operációs rendszerébe, a ColorOS-be átültetésre kerüljenek az okostelefon-szoftverek legújabb fejlesztései. Az OPPO-nak számos további olyan nagy világmárkával – FC Barcelona, Wimbledon, Roland Garros – van partneri együttműködése, amelyek osztoznak a kiválóság és az innováció iránti elkötelezettségében.

A márka Magyarországon már kiépített partnerkapcsolatokkal rendelkezik az olyan meghatározó hálózati szolgáltatókkal, mint a Telekom,Telenor és Vodafone valamint a legnagyobb kereskedelmi szereplőkkel, mint az eMAG, Media Markt és az Euronics.

Bemutatkozás 5G okostelefonokkal és hordható eszközökkel

Magyarországon 2021. július 1-jével két élvonalbeli OPPO okostelefon és több vezeték nélküli fülhallgató kerül kereskedelmi forgalomba, valamint a márka több bestseller készülékkel és okos-kiegészítővel fogja bővíteni kínálatát az év folyamán.

„Szeretnénk Európa vezető okostelefon-márkájává válni, de ugyancsak fontos számunkra, hogy pozitív szerepet töltsünk be azokban az országokban, ahol jelen vagyunk, mégpedig azáltal, hogy elérhetővé tesszük a fogyasztók számára azokat a technológiáinkat, amelyek teljesebb és elégedettebb életet tesznek számukra lehetővé” tette hozzá Johnny Zhang.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 05. 20., 09:12
Újfajta szemlélettel kell a logisztikai iparág problémáit megoldani. Az új idők új megoldásokat követelnek, ennek mi is a részesei vagyunk – mondta az Üzletemnek Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans ügyvezetője, pénzügyi és szakmai vezetője.
2022-05-21 15:38:11
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2022. május 20-án tartotta a kamarai választásokat, amelyen kimagaslóan sokan, az előzetes, nem hivatalos adatok szerint mintegy 79 ezren adták le voksukat. A részvétel közel kétszer akkora volt, mint a legutóbbi, 2017. évi kamarai választásokon.
2022-05-21 13:36:30
Javult a magyarok jövedelmi helyzete az idei első negyedévben a járvány legsúlyosabb időszakához képest, a kedvezőbb összkép ellenére azért sokan vannak, akik még hátrányban vannak, derül ki a K&H biztos jövő index – negyedéves rendszerességgel készülő – reprezentatív felméréséből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS