Egy vidéki hipermarketet és három szupermarketet modernizált a SPAR

2020. 04. 03., 12:30

A kiskereskedelmi vállalat a közel húszéves dunaújvárosi INTERSPAR áruházát és három – szentendrei, nyírbátori és tamási – szupermarket üzletét újította meg, összesen mintegy 3,3 milliárd forintból. A tavasszal újranyitott üzletek az otthonos, ugyanakkor modern vásárlói élményt kínálják.

„A települési és a vonzáskörzetekben megmutatkozó vásárlóerő-növekedésre figyelve és a folyamatosan változó vásárlói elvárásokat szem előtt tartva alakítjuk a frissen korszerűsített üzleteink profilját, megjelenését és termékpalettáját. Így tettünk a dunaújvárosi INTERSPAR hipermarket, illetve a szentendrei, nyírbátori és tamási szupermarket esetében is. Összesen csaknem 3,3 milliárd forintos beruházás keretében újult meg négy áruház” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Úttörőként a SPAR Magyarország honosította meg hazánkban a hipermarket-formátumot. Az első INTERSPAR 25 évvel ezelőtt nyílt meg Győrben, ma már 34 üzlet szolgálja ki a vásárlói igényeket országszerte. Az üzletformátum sikerét a széles árukínálat, a többletszolgáltatások, a jó megközelíthetőség, a családbarát megoldások és a folyamatos modernizáció alapozta meg.

Ennek jegyében korszerűsítették a 2002-ben átadott dunaújvárosi INTERSPAR áruházat is, amit az egyre dinamikusabban növekvő helyi és regionális vásárlóerő és a változó vevői igényeknek történő megfelelés indokolt. A megyei jogú város hipermarket áruházát közel 1,8 milliárd forintból újították meg. A 2020. április 2-án újranyitott üzlet eladóterének egészét modernizálták. Az újranyitott hipermarketben 75 munkatárs segíti a vevők kiszolgálását. A vállalat energiatakarékos és környezetkímélő technológiák kiépítésével biztosította a hűtést és fűtést, illetve a világítást.

Nyírbátor város és vonzáskörzetének lakói hasonlóképpen április 2-tól látogathatják ismét az 563 millió forintból korszerűsített szupermarketet, amelyben 26 munkatárs gondoskodik a kiszolgálásukról. A beltér a SPAR legújabb koncepciója szerinti kialakítást kapott: áttekinthetőbb pékség fogadja a vevőket, amelyhez a kényelmesebb vásárlást elősegítő, alacsony bútorokkal berendezett zöldség-gyümölcs- és pékáru-részlegen keresztül lehet eljutni. Az üzletbe enjoy. kényelmi termékeket kínáló hűtőpultot telepítettek, valamint a pultsoron egy SPAR to Go-nak is helyet biztosítottak.

A Szentendre Pap-szigeti városrészénél álló, 601 millió forintból modernizált szupermarketet ugyancsak április 2-től vehette birtokba a vásárlóközönség. Az áruház homlokzata megszépült, a parkolóját felújították. Az átfogóan újjávarázsolt belső tér komfortosabb vásárlói élményéről olyan átalakítások gondoskodtak. Az önkiszolgáló kasszákkal is ellátott szentendrei, Pap-szigeti szupermarketben 27 munkatárs gondoskodik a vásárlók minőségi kiszolgálásáról.

A tamásiak és a környékbeliek bevásárlását teszi kényelmesebbé és gyorsabbá március 26-tól a modernizált SPAR szupermarket. A 243 millió forintos átalakításnak köszönhetően a bejáratot megújították, az áruház eladóterét felújították: az üzletbelsőbe új csemege-kiszolgálópult és látványpékség került, illetve egy új grillpult is helyet kapott az üzletben. A vásárlókat új önkiszolgáló pénztárgépek segítik, a színvonalas kiszolgálásukról pedig 20 áruházi dolgozó gondoskodik.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-03 11:48:28
Melyik beszállító ne ismerné a végeláthatatlannak tűnő procedúrát, amíg egy multi céghez bekerül? Sok esetben protekció vagy ismeretség nélkül szinte lehetetlen eljutni az illetékesig. Ezen próbál segíteni egy újonnan indult ingyenes online platform.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS