Közép-Kelet-Európáért felelős új vezérigazgató a Graylingnél

2021. 04. 29., 19:45

Peter Feckót nevezte ki a Grayling az ügynökség új Közép-Kelet-Európáért felelős vezérigazgatójává.

A Grayling a nemzetközi ügynökségi hálózatok között az elsők egyikeként nyitott irodát Közép-Kelet-Európában a 90-es évek elején, és az elmúlt évtizedek folyamán sikeresen bővítette régiós jelenlétét, miközben a klasszikus szolgáltatások mellett vállalati kommunikációs tanácsadást és széleskörű public affairs támogatást is nyújtott.

Új vezetői szerepkörében a Grayling Közép-Kelet-Európáért (Csehországért, Szlovákiáért, Magyarországért, Romániáért, Bulgáriáért, Horvátországért, Szerbiáért, Szlovéniáért és Ukrajnáért) felelős vezérigazgatójaként Peter Fecko feladata, hogy az üzleti növekedés tekintetében a következő szintre emelje a régiót.

Peter már több mint 20 éve aktív a kommunikációs szakmában. Kezdetben a szlovák üzleti médiában dolgozott újságíróként, mielőtt csatlakozott a Graylinghez, mely 2000-ben nyitotta meg irodáját Szlovákiában, Pozsonyban. Az elmúlt 12 évben a Grayling további közép-kelet-európai egységeit irányította többek között Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Bulgáriában, emellett stratégiai tanácsadást nyújtott a több piacon működő kulcsfontosságú ügyfeleknek.

Az újonnan létrehozott Közép-Kelet-Európáért felelős vezérigazgatói szerepkör a közelmúltban bejelentett új vezetői kinevezésekhez, valamint a Grayling eddigi legnagyobb, az egész ügynökséget átfogó kulturális kezdeményezések iránti elkötelezettségéhez kapcsolódik. Ez utóbbi keretében az ügynökség jelentős erőforrásokat fordított annak biztosítására, hogy munkatársai világszerte szorosabb kapcsolatban érezzék magukat egymással és a vállalattal, valamint, hogy a legjobb gyakorlatokat és a helyi ismereteket zökkenőmentesen osszák meg a piacok között.

Ben Petter, a Grayling Európáért felelős operatív igazgatója elmondta: „A Grayling egyik legnagyobb erősségét az ügynökség közép-kelet-európai hálózata jelenti. A világjárvány alatt is figyelemre méltó rugalmasságot mutatott, elsősorban a kiemelkedő public affairs és válságkommunikációs szolgáltatáskínálatának köszönhetően. Peter óriási tapasztalattal rendelkezik ezeken a területeken, valamint a vállalati kommunikáció területén is. Meggyőződésünk, hogy vezetése alatt a Grayling még tovább erősödik majd Közép-Kelet-Európában.”

Peter Fecko, a Grayling Közép-Kelet-Európáért felelős vezérigazgatója elmondta: „A közép-kelet-európai régióban működő ügynökségek közül a Grayling rendelkezik a legátfogóbb, legnagyobb számú kapcsolattal alátámasztott lefedettséggel. Ennek köszönhetően mindig is a legkézenfekvőbb választási lehetőséget jelentettük a több országra kiterjedő támogatást kereső ügyfelek számára, ugyanakkor egyre nagyobb keresletet tapasztalunk a közönségkapcsolatot és a vállalati kommunikációt egyaránt felölelő integrált vállalati kapcsolati szolgáltatások iránt is. A régióban ez a legígéretesebb terület, ahol jelentős növekedésre számítunk 2021-ben.”

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS