Most Firenzében tarolt a magyar Drazsémágus

2019. 04. 05., 14:30

A firenzei nemzetközi versenyen összesen 11 elismerést gyűjtött be a magyar csoki manufaktúra, a chocoMe.

Firenzében a chocoMe két olyan terméke is kiemelkedően szerepelt a március 30-ai gálán, amelyek korábban nem kaptak díjat. Első aranyérmes lett az Étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbér, a chocoMe Voilé termékvonal tagja, valamint ezüstérmet érdemelt ki a Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel. Utóbbi termék a chocoMe Petit 21 család tagja, amely nemrég, 2019 elején debütált.

7 további, már díjnyertes terméket is elismert a nemzetközi zsűri. Ezekkel a csokoládékkal 3-4 vagy akár 5 évvel ezelőtt már neveztek és kaptak díjakat különböző versenyeken. A Mészáros Gábor vezette cégnél úgy gondolták, hogy ennyi idő elteltével ismét szükséges a megmérettetés, hogy bizonyíthassák: a chocoMe minősége továbbra is kiemelkedő az egyre erősödő nemzetközi mezőnyben is.

Idén két különdíjat nyertek, amelyekkel kiemelt hangsúly került a csokoládéköltemények különlegességére, világviszonylatban is páratlan receptúrájára. A „Legjobb recept” díját a Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakaóporral bevont mandula, a chocoMe Raffinée drazsé vonal egyik legmennyeibb íze kapta.

Ugyanez a termék érdemelte ki a „CRAFT” különdíjat is, amellyel a legkiemelkedőbb gondossággal, alapossággal, odafigyeléssel és körültekintéssel kivitelezett terméket jutalmazzák.

A chocoMe két hatalmas „bókot” is kapott a verseny főszervezőjétől, Monica Meschinitől: a neves olasz csokoládéítész Mészáros Gábort „Drazsémágusként” aposztrofálta, valamint az aranyérmes Voilé terméket a világ legjobb csokoládéval bevont gyömbéreként jellemezte a díjátadón.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 05. 20., 09:12
Újfajta szemlélettel kell a logisztikai iparág problémáit megoldani. Az új idők új megoldásokat követelnek, ennek mi is a részesei vagyunk – mondta az Üzletemnek Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans ügyvezetője, pénzügyi és szakmai vezetője.
2022-05-21 15:38:11
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2022. május 20-án tartotta a kamarai választásokat, amelyen kimagaslóan sokan, az előzetes, nem hivatalos adatok szerint mintegy 79 ezren adták le voksukat. A részvétel közel kétszer akkora volt, mint a legutóbbi, 2017. évi kamarai választásokon.
2022-05-21 13:36:30
Javult a magyarok jövedelmi helyzete az idei első negyedévben a járvány legsúlyosabb időszakához képest, a kedvezőbb összkép ellenére azért sokan vannak, akik még hátrányban vannak, derül ki a K&H biztos jövő index – negyedéves rendszerességgel készülő – reprezentatív felméréséből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS