Sütőipar

Itt találod az összes cikket a „sütőipar” témában!

Pest megyei sütőipari üzemet függesztett fel a Nébih

Pest megyei sütőipari üzemet függesztett fel a Nébih

Egy Dunaharasztiban működő sütőipari üzemet azonnali hatállyal felfüggesztett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) súlyos élelmiszer-biztonsági kockázatot jelentő higiéniai körülmények miatt – tájékoztatta a Nébih az MTI-t hétfőn.
2020. 11. 25., 14:30
Megbukott a Tisza kenyérgyára az ellenőrzésen

Súlyos, élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő hiányosságok miatt azonnali hatállyal felfüggesztette egy Csongrád-Csanád megyei sütőipari üzem működését november közepén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a bírság megállapítása folyamatban van.

2019. 10. 16., 12:45
Rozskenyér-készítést is tanít az Agrárkamara

Az Agrárkamara sütőipar szereplőinek szánt ingyenes szakmai rendezvény keretében a rozsőrleményekből előállított kenyerekkel kapcsolatos ismereteiket bővíthetik a résztvevők.

2018. 12. 27., 13:30
Nem értik, hogy miért drágult a kenyér Romániában

Az alapélelmiszerek drágulásának korlátozását fontolgatja szerint a bukaresti kormány. A kabinet „ráuszította” a Versenytanácsot a sütőipari és cukrásztermékeket gyártó cégekre.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS