Online oktatás

Itt találod az összes cikket a „online oktatás” témában!

Veszélyeket rejt a papír visszaszorítása az oktatásban

Veszélyeket rejt a papír visszaszorítása az oktatásban

Ha a diákok a „hagyományos” módszerek helyett egyre inkább a digitális eszközöket használják tanulásra, kimutathatóan romlik az olvasási és szövegértési készségük.
2021. 05. 20., 19:00

Két fontos területen, az oktatásban és a vállalkozások működésében biztosít segítséget előfizetőinek a Telenor Magyarország. A november óta díjmentesen elérhető főbb oktatási oldalak a diákoknak és a szülőknek jelentenek könnyebbséget. A májusi országos nyitással egy időben elérhetővé vált, fél éven át kedvezményes tarifa-ajánlattal pedig a vállalkozások újraindítása válhat könnyebbé.

2021. 05. 18., 09:15
Ronga Lilla: Izgalmas út áll előttünk

Szeretnék minél több, hasonló gondolkodású céggel együtt dolgozni, segíteni egymást, tanulni, tapasztalni. A többi pedig majd jön magától – mondta az Üzletemnek Ronga Lilla, a The Bright Academy alapítója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS