Lego

Itt találod az összes cikket a „Lego” témában!

Kókai Dávid: Üzleti modellé fejlesztettem egy komolyan vett hobbit

Kókai Dávid: Üzleti modellé fejlesztettem egy komolyan vett hobbit

Értékajánlatunkkal és a teljesítésünk minőségével a legmagasabb elvárásokat támasztó amerikai piacon is versenyképesek vagyunk. Apró közép-kelet-európai vállalkozást vezetve ezt óriási szakmai elismerésnek tartom – mondta az Üzletemnek Kókai Dávid, a WLWYB alapítója.
2021. 05. 06., 13:45
Hidakat is terveztek LEGO-elemekből a Hexatlon versenyen

Kétezer darab LEGO-kockából készítettek hidakat építőmérnök-hallgatók, a győztes híd pedig több mint 60 kilogrammot is elbírt. A fiatal tehetségek a KÉSZ Csoport szakmai versenyén, a Hexatlon döntőjében tehették próbára a tudásukat.

2021. 03. 11., 10:45
Kínában nyílt tavaly a legtöbb LEGO üzlet

A LEGO Csoport nyilvánosságra hozta a 2020-ra vonatkozó pénzügyi eredményeit. A bevétel 13 százalékkal, 43,7 milliárd DKK-ra nőtt a 2019-es évvel összehasonlítva, míg az értékesítés 21 százalékkal nőtt ugyanebben az időszakban.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS