Fejér megye

Itt találod az összes cikket a „Fejér megye” témában!

Ingatlanpiac: Székesfehérvár az egyik legdrágább megyeszékhely

Ingatlanpiac: Székesfehérvár az egyik legdrágább megyeszékhely

Fejér megyében közel felére csökkent az újépítésű ingatlanok aránya 2021-hez képest a Duna House idei tranzakciós adatai szerint.
2020. 06. 23., 19:45

A versenyképesség-növelő támogatásokat igénybe vevő 806 vállalat kötelezettséget vállalt arra, hogy 377 milliárd forintnyi beruházást hajt végre a következő hónapokban, ezzel 143 618 munkahelyet védenek meg, amihez 169 milliárd forint támogatást ad a kormány – hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter Székesfehérváron, a Fehér Ablak Kft. szerződésátadási ünnepségén.

2019. 11. 17., 18:30
Ők érdemelték ki idén a VOSZ Prima díját Fejér megyében

A MOL Aréna Sóstó adott otthont az idei Fejér Megyei Prima Díj átadónak. A gálán az egy-egymillió forinttal járó fődíjakat dr. Abkarovits Géza sebész, Kubik Anna színművész és Józsa Dávid műrepülő világbajnok vehette át, a közönségdíjat Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeuta kapta.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS