Várják a szavazatokat a Fejér megyei Prima közönségdíjasra

2019. 11. 05., 15:30

November 16-án Székesfehérváron rendezik meg a VOSZ Fejér megyei Prima díjátadó gáláját. November 14-ig hat jelölt közül lehet szavazni arra, hogy ki kapja a közönségdíjat.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Fejér megyei szervezete november 16-án tartja a Prima Díj gáláját. Hagyományosan idén is lehet szavazni arra, hogy kié legyen a közönségdíj.

2019-ben hat jelölt közül hárman kapják meg az egymillió forinttal járó Fejér Megyei Prima Díjat, egyikük a különdíjat, egyikük pedig a közönségdíjat, amelyek negyed-negyedmillió forintot érnek. A közönségdíjasról november 14-én éjfélig, Facebook profillal, naponta egyszer lehet szavazni.

A Fejér megyei Prima díj jelöltjei:

Magyar tudomány kategóriában – Abkarovits Géza sebészorvos,

Magyar oktatás és köznevelés kategóriában – Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeuta,

Magyar sport kategóriában – Józsa Dávid műrepülő világbajnok,

Magyar sajtó kategóriában – Kiss László fotóművész,

Magyar képzőművészet kategóriában – Koczor Attila festőművész,

Magyar színház és filmművészet kategóriában – Kubik Anna színművésznő.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS